iPhone 12 Pro İçin Hazırlanan Heyecan Verici Konsept Tasarım (Video)

22
9
7
6
4
Tüketiciler henüz iPhone 11'le yeni tanışmışken tasarımcılar, iPhone 12 Pro'nun konsept çalışmalarını oluşturmaya başlamış durumda. Yasser Fahari isimli bir tasarımcının elinden çıkan iPhone 12 Pro konsepti, 4'lü kamera kurulumunu iPhone 4 tasarımıyla birleştirmiş durumda.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, eylül ayında düzenlediği bir etkinlikle iPhone 11 serisini tanıttı. Ancak hem tanıtımlardan önce hem de tanıtımlardan sonra yayımlanan raporlar pek çok kez, iPhone 12 serisinin iPhone 11 serisine göre daha heyecan verici olacağını ortaya koydu. Deneyimli analistler, Apple'ın iPhone 12 serisinde tasarım değişikliği yapacağını söyleyerek, tüketicilerin çok daha farklı bir iPhone ile tanışacağını ifade ettiler.

iPhone 12 serisinin tasarımıyla ilgili olarak en çok, iPhone 4 benzeri tasarım iddiaları dikkat çekiyor. Bu iddialara göre iPhone 12 serisi, iPhone 4 serisinde olduğu gibi köşeli bir yapıya sahip olacak. Bu iddialar gerçekleşir mi bilinmez ancak tasarımcılar, iPhone 4 iddialarını ciddiye alıyorlar. Çünkü hazırlanan yeni bir konsept tasarım daha, iPhone 12 serisi için iPhone 4'ten ilham alıyor.

iPhone 12 konsept tasarım

Yasser Fahari isimli bir tasarımcı tarafından oluşturulan bu iPhone 12 Pro konsept tasarımı, 4'lü arka kamera kurulumuna sahip. Ayrıca Farahi'nin tasarımı, Apple'ın çok eleştirilen çentik yapısını da ortadan kaldırıyor. Ancak Fahari, konsept videosunda çentikteki donanımları nasıl gizlediğini açıklamıyor. 

Fahari'nin konsept çalışması, fazlasıyla ince çerçeveye sahip. Ayrıca bu tasarım, iPhone'larda uzun zamandır görmediğimiz köşeli yapıyı da yeniden getiriyor. Ancak raporlarda yer alan iPhone 4 tasarım benzerliği iddialarının Apple tarafından nasıl yorumlanacağı tam olarak bilinmediğinden, genel görünümle ilgili net bir şey söylemek çok da mümkün görünmüyor.

iPhone 12 ile tanışmak için önümüzde, neredeyse bir yıl var. Ancak pek çok tasarımcı, iPhone 12 Pro'nun tasarımını oluşturmaya daha şimdiden başlamış durumda. Bu da iPhone 12 serisiyle ilgili olan heyecanı artırmaya yetiyor. Dilerseniz şimdi sizleri, Fahari'nin konsept tasarımıyla başbaşa bırakalım.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/iphone-12-pro-design-quad-rear-cameras-no-notch-concept-video/
22
9
7
6
4
Emoji İle Tepki Ver
22
9
7
6
4