Journey, iOS Tabanlı Cihazlarda Oynanabilir Hale Geldi

13
5
5
3
2
Annapurna Interactive tarafından 2012 yılında PlayStation 3 için piyasaya sürülen Journey ile ilgili hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Dağıtımcı şirket, klasik haline gelmiş oyunu iOS tabanlı cihazlara getirdi.

Journey, 2012’de ilk piyasaya sürüldüğünde yalnızca PlayStation 3 platformuna özel olarak çıkmıştı. Aslında oyun, finansal olarak bir başarı gösteremedi zira oyunun geliştiricisi olan thatgamecompany şirketi iflas etti. Oyun finansal olarak bir başarıya ulaşamasa da, etkileyici görselliği ve atmosferiyle arkasında birçok sadık oyuncu biriktirdi. Birkaç yıl önce, PlayStation 4 ve PC platformlarına da gelen oyun, en iyi oyunlar listelerinin zirvesinde kendine yer edinmeyi başardı. 

journey

Oyun Playstation3, Playstation 4 ve PC platformlarında zaten oynanabilirken bu son çıkan haberle birlikte, oyunu seven insanların oyunu oynayabilmesi için bir tane daha yolu oldu. Şu anda App Store’da 34,99 TL fiyat etiketiyle satışta olan oyun, bu atmosferi her yerde yaşamak isteyenler için büyük bir fırsat oldu. Tabii Journey’in kendi atmosferini mobil platformda hissettirip hissettiremeyeceğini zaman gösterecek.  

Eğer sizin de iOS tabanlı bir cihazınız varsa ve oyunu oynamak istiyorsanız, buradan mağaza sayfasına gidebilirsiniz. Oyunu oynayabilmek için 1,1 GB boş alana ihtiyacınız var. Bununla birlikte, oyun yalnızca iOS’un 12.2 veya daha üst bir sürümünde oynanabiliyor. 

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/08/06/journey-unexpectedly-arrives-iOS-mobile/
13
5
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
13
5
5
3
2