John Wick 3'ün Yönetmeninden Matrix Hayranlarını Havalara Uçuracak Haber

125
13
7
4
3
John Wick 3'ün yönetmeni, Matrix'in yönetmeni ve senaristleri olan Wachowskis kardeşlerin yeni bir devam filmi üzerinde çalıştıklarını iddia etti.

Hollywood'da büyük serilerin yeniden başlatılması her zaman heyecanla karşılanır. Şimdilerde ise büyük bir seri olan Matrix filminin geri döneceği söylentileri ortaya çıktı. John Wick 3'ün yönetmeni Chad Stahelski, Wachowski kardeşlerin yeni bir Matrix filmi üzerinde çalıştığını söyledi.

Birkaç yıldır serinin devam edeceğiyle ilgili dedikodular dönüp duruyordu. 2017'de Warner Bros.'un, Michael B. Jordan'ın başrolde olduğu ve Zak Penn'in yazdığı yeni bir Matrix filmi çıkaracağı iddiaları yapılıyordu. Şimdiyse Matrix'in devam filminin yapılacağına dair yeni bir haber ortaya çıktı.

Yahoo! Movies'e açıklamalarda bulunan Stahelski, Wachowskis kardeşlerin serinin devamı niteliğinde olacak ve beklentileri fazlasıyla karşılayacak yeni bir Matrix filmi üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Stahelski, söylediği iddialara rağmen filmde Lana Wachowski'nin yönetmen olarak yer alıp almayacağından emin olmadığını sözlerine ekledi. Wachowski kardeşlerin geçen yıl Şikago'daki üretim ofisini sattıktan sonra emekli olacağına dair söylentiler vardı.

TheVerge.com'un haberine göre haberin medyada yayılmasının ardından Stahelski'nin temsilcisi bir açıklama yaptı. Haberin gerçeği yansıtmadığını, Wachowskis kardeşler yeni bir Matrix filmi çekerse Stahelski'nin filmin bir parçası olmaktan memnun olacağını söylediği belirtildi.

İddiaların gerçeği ne kadar yansıtıp yansıtmadığı bilinmiyor. Kuşkusuz, Wachowskis kardeşlerin yeni bir Matrix filmi için yeniden kolları sıvaması tercih edilir bir durum olurdu ancak yine de yapımların üreticilerinin serilere mutlaka devam etmeleri gerekmiyor. Buna benzer örneklerle daha önce karşılaşmıştık. Fakat Matrix, Wachowskis'lerle özdeşleşmiş özel bir marka oldu. Bu nedenle yeni bir Matrix filminde onların olmayacağını görmek Matrix hayranları için zor olabilir.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/5/10/18564342/the-matrix-chad-stahelski-lilly-lana-wachowski-sequel-science-fiction-franchise-rumored-continuation
125
13
7
4
3
Emoji İle Tepki Ver
125
13
7
4
3