Keanu Reeves'in 'Constantine' Rolüne Geri Döneceği Resmen Açıklandı

68
3
1
0
0
John Wick ve Neo gibi karakterlerle gönüllerde taht kuran Keanu Reeves'in 2005 yılında yer aldığı Constantine’nin devam filminden heyecan verici haberler geldi. Reeves'in yeniden Constantine olarak geri döneceği resmen doğrulandı.

Constantine, 2005 yılında seyirciyle buluşmuş ve milyonlarca dolarlık gişe hasılatı yaparak adından söz ettirmişti. Günümüzde hala izlenen film, sevilen bir karakter ve ilgi çekici bir evreni hayatımıza katmıştı. Filmin hayranları yıllardır yeni bir filmin çıkıp çıkmayacağını merak ediyordu. Geçtiğimiz yıllarda devam filminin geliştirilme aşamasında olduğu açıklanmıştı.

Üstünden 17 sene geçen filmin devamı hakkında iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Francis Lawrence’ın yönettiği Constantine’nin en sevilen karakteri hiç şüphesiz ki John Constantine’ydi. Karakteri canlandıran Keanu Reeves, geçtiğimiz yıl karaktere yeniden can verme konusunda oldukça istekli olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Bugün, büyük heyecanla beklenen o haber geldi.

John Constantine ve yönetmen Lawrence geri dönüyor

Lawrence ve Constantine

John Wick ve Matrix'in Neo'su ile milyonların sevgisini toplayan Keanu Reeves'in John Constantine rolüne döneceği resmen doğrulandı. Comicbook'a konuşan Constantine 2 yönetmeni Francis Lawrance, paylaştığı açıklamada devam filmini Keanu ile birlikte yıllardır geliştirmeye çalıştıklarını paylaştı. Yönetmen, filmin senaryosu konusunda. da bir açıklamada bulundu:

"Elimizde bir senaryo yok, ama ilkinde birlikte çalışan Keanu, ben ve Akiva Goldsman, yıllar boyunca serinin yeni bir filmi için uğraşıyorduk. DC/Vertigo dünyası, karakterin sahibi ve karakterler üzerinde kontrol sahibi olan, doğru insanları ilerletmeye çalıştığı için zor oldu. Şimdi buna sahibiz ve artık hikayeye ihtiyacımız var. Hepimiz yapmayı çok isteriz."

Film hakkında bilinen başka detay var mı?

İlk filmde yer alan Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou ve Gavin Rossdale gibi isimlerin de devam filminde yer alması bekleniyor. Ancak hangi isimlerin geri döneceği konusunda net bir bilgi yok. Ayrıca devam filmi ile gündeme bomba gibi düşen Constantine’ın ne zaman çekilmeye başlanacağı ne zaman yeniden seyirciyle buluşacağı hakkında da herhangi bir açıklama yapılmış değil.

68
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
68
3
1
0
0