Oyun Dünyasının Dev İsmi Kojima, NASA ile Ortak Oldu: Ama Konu Ne Oyun Ne de Uzay...

15
6
1
0
0
Kojima Productions, fazlasıyla ilginç bir iş birliğini duyurdu. NASA ile ortaklık açıklayan stüdyo, şaşırtıcı bir şekilde yeni bir saat modeli geliştirdi.

Oyun dünyasının en saygı duyulan şirketlerinden Kojima Productions, bugün fazlasıyla garip bir iş birliğini duyurdu. Metal Gear Solid serisi ve Death Stranding gibi yapımları oyun dünyasına kavuşturan şirket, NASA ile bir ortaklık yaptı. Fakat bu ortaklığın ürünü bir oyun ya da oyun sektörüne dair herhangi bir şey içermiyordu.

Kojima Productions ve NASA ortaklığıyla geliştirilen ürün, bir saat oldu. İkili, saat üreticisi Anicorn Watches ile bir araya gelerek geliştirdiği yeni saatini tanıttı. ‘Space Ludens’ adıyla tanıtılan saat, oldukça da güzel bir görünüme sahipti.

Kojima, NASA ve Anicorn’un geliştirdiği saat:

space ludens

Üç ortağın geliştirdiği saat, gümüş ve altın işleme detaylar, NASA ve Kojima Productions damgası ve “Sapiens’ten Ludens’e” yazısına yer veriyordu. Anicorn’un açıklamasına göre ortaklığın bu ürünü, iki yıldır geliştirilmekteydi.

ludens

Saatin üzerinde bulunan “Sapiens’ten Ludens’e” yazısındaki ‘Ludens’, Kojima Productions’ın maskotunun ismiydi. Bu maskot, üç ismin satıca sunacağı saatle birlikte farklı bir şekilde de karşımıza çıkacak. Bu saatin 100 modeli, Ludens maskotunun giydiği maske hediyesiyle satılacak.

Fiyatı açıklanmadı:

Saatin 27 Eylül’de satışa çıkacağı açıklanırken fiyatı konusunda ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Fakat hem üreticinin üst düzey bir üretici olması hem de NASA ve Kojima isimlerinin bu saatte yer alması, fiyatın epey üst noktalarda olabileceğini gösteriyor. 

Kaynak : https://www.ign.com/articles/kojima-productions-nasa-watch
15
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
6
1
0
0