LG Türkiye'den Akıllı Telefon Hediyeli Quiz

30
4
3
2
0
LG Türkiye, katılımcıların birkaç soru yanıtlayarak Q60 kazanma şansı yakaladıkları bir quiz başlattı.

Güney Koreli teknoloji devi LG, Ağustos ayında piyasaya sürülmesi beklenen ve bugün İstanbul’da gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde Türkiye lansmanı gerçekleştirilen LG Q60 modeli için tüketicileri heyecanlandıracak bir kampanya düzenliyor. Söz konusu kampanya dahilinde kolaylıkla bir LG Q60 kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

‘En Keyifli Quiz Kazandırıyor’ başlıklı etkinlik çerçevesinde size sorulan soruları yanıtlayarak kampanya dahilinde hediye edilecek 3 adet LG Q60 ve 100 adet kahve kuponundan birini kazanma şansı elde ediyorsunuz. Kampanya’nın gerçekleştirildiği web sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

lg q60

Kampanya sayfasını açtığınızda karşınıza ilk olarak adınız, soyadınız, cep telefonu numaranız ve e-posta adresiniz gibi bilgileri girmeniz gereken bir form çıkıyor. Bu bilgileri girip ‘kampanya koşullarını okudum ve kabul ediyorum’ kutucuğunu işaretledikten sonra quize başlayabiliyorsunuz. Quizin başlangıcında LG Q60 için bir tanıtım videosu gösteriliyor. Soruları bu videodaki bilgileri kullanarak cevaplamanız gerekeceğinden dikkatli bir şekilde izlemenizi tavsiye ediyoruz.

LG Q60’ın tanıtım videosunu izledikten sonra karşınıza cihazla ilgili olarak 5 ‘detay’ soru çıkıyor. Bu sorulardan bazıları çoktan seçmeliyken bazıları ise düz metin şeklinde cevaplanıyor. Tüm soruları cevapladıktan sonra karşınıza bir LG Q60 posteri çıkıyor ve testi bitirdiğiniz aktarılıyor.

22 Temmuz tarihinde başlayan ‘En Keyifli Quiz Kazandırıyor’ etkinliği, 5 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Kampanya dahilinde ödül kazanan talihlilerin hediyeleri, etkinlik sona erdikten sonraki 14 gün içerisinde sisteme girmiş oldukları adrese teslim edilecek. LG’nin açıklamasına göre kampanya dahilinde alınan bilgiler, LG Electronics Ticaret A.Ş. gizlilik politikası kapsamında korunacak.

30
4
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
30
4
3
2
0