Microsoft, Remix 3D'nin Desteğini Sonlandırmaya Hazırlanıyor

7
3
3
1
0
Microsoft'un kullanıcılar arasındaki etkileşimi geliştiren ve yapılan işleri paylaşmak isteyenler için mükemmel bir ortam oluşturan Remix 3D isimli sitesi kapatılıyor. Microsoft, site kapanınca tüm verilerin de silineceğini bildirdi.

Microsoft, Paint 3D'ye içerik indirmek ya da Paint 3D'den içerik yüklemek amacıyla yapılan Remix 3D sitesini kapatmaya hazırlanıyor. Thurrott.com'dan alınan bilgilere göre site, 10 Ocak 2020 tarihinde son bulacak.

Walking Cat isimli bir Twitter kullanıcısının paylaştığı haberler, Microsoft yazılımcısı Rudy Huyn tarafından da doğrulandı.

microsoft

Walking Cat ve Huyn, yakında Remix 3D sitesinde bir duyurunun belireceği ve sitenin kapatılış tarihinin bu kısımda yer alacağını onayladı. Daha da önemlisi, hizmetin içerisinde bulunan tüm bilgiler de siteyle birlikte gidecek. Bu sebeple sitede indirmek istediği bir şey bulunanların site kapanmadan önce verilerini indirmesi gerekiyor.

Paint 3D'den desteğini alan Remix 3D, Microsoft'un beklentilerini karşılayamadığı için emekliye ayrılacak. Paint 3D uygulaması son derece güzel özelliklere sahip olsa da Microsoft'un orijinal Paint uygulamasını hâlâ ürünlerinde barındırması sebebiyle Paint 3D, beklendiği kadar yaygınlaşamadı.

Remix 3D'nin kapanışının kullanıcı bazlı olduğunu ve Paint 3D'nin de fazlasıyla yaygın olmadığını düşünürsek Paint 3D'nin de kapanması gibi bir durum söz konusu olabilir. Şu an için Remix 3D'nin kapatılacağına dair resmi bir açıklama bulunmuyor.

Kaynak : https://www.windowscentral.com/microsofts-remix-3d-planned-shut-down
7
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
3
1
0