Microsoft’un Yeni Nesil Konsolu Scarlett, Xbox One Aksesuarlarını Destekleyecek

6
1
1
0
0
Microsoft’un E3 2019’da detaylarını verdiği yeni nesil konsol projesi ‘Project Scarlett’, Xbox One’a ait tüm aksesuarları ve oyun kollarını destekleyecek.

Microsoft, ‘Project Scarlett’ isimli yeni nesil Xbox hakkında daha fazla bilgi verdi. Yeni Xbox, Xbox One oyunlarını, oyun kollarını ve aksesuarlarını destekleyecek. Xbox’un başı Phil Spencer, Microsoft’un Inside Xbox E3 konferansında “Project Scarlett tasarımımız için düşündük taşındık ve bu konsolun tüm jenerasyonlarla uyumlu olmasını istediğimize karar verdik. Sadece oyunlarla değil, aksesuarlarla da. Oyuncuların bize oyunlar ve aksesuarlar için ödediği miktarın karşılığını vermek istiyoruz” dedi.

Windows Central’e konuşan Xbox platformunun ortak direktörü Jason Ronald, bunun Xbox One için şu ana kadar çıkmış Xbox Elite 2 oyun kolu gibi tüm aksesuarlar için geçerli olacağını onayladı. Ronald, müşterilerini kesinlikle mağdur bırakmak istemediklerini belirtti.

Xbox 360 oyun kollarının Xbox One ile uyumlu olmamasıyla birlikte bu haber, Xbox oyuncularını sevindirecek bir haber diyebiliriz. Microsoft, Project Scarlett’i 2020 yılının Aralık ayında yeni Halo Infinite oyunu ile birlikte piyasaya sürmeyi planlıyor. Yeni nesil konsolda 8K çözünürlük desteği, SSD depolama ve ışın izleme (ray tracing) teknolojisi bulunacak.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/6/11/18661011/microsoft-project-scarlett-xbox-one-controller-accessories-support-e3-2019
6
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
0
0