Misfit, 1.19 inç AMOLED Ekranlı Yeni Akıllı Saati Vapor X'i Duyurdu: Fiyatı ve Özellikleri

14
2
2
1
0
Akıllı saat üreticilerinden Misfit'in yeni akıllı saati Vapor X duyuruldu. Şirketin duyurduğu akıllı saat modeli Snapdragon 3100 işlemciden güç alıyor ve Wear OS işletim sistemine sahip.

Kol saati sektörünün önemli isimlerinden Fossil Group bünyesinde kurulan "Misfit", akıllı saatler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Şirketin duyurduğu son akıllı saat "Vapor X" ise akıllı saat sektöründe adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Bir akıllı saatten çok kol saati edasıyla geliştirilen ve hem şıklığı hem de teknolojiyi bir araya getiren Vapor X, 1.19 inç'lik yuvarlak, AMOLED ekranıyla geliyor. Snapdragon Wear 3100 işlemcinin kullanıldığı Vapor X, kullanıcılarına etkili bir akıllı saat deneyimi yaşatacağa benziyor.

akıllı saat

Misfit'in duyurduğu Vapor X, 512 MB RAM ve 4 GB'lik depolama alanıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Wi-Fi, GPS ve NFC gibi özellikleri de bünyesinde barındıran Vapor X, en az Android 4.4 veya iOS 10 işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlarla tam uyumlu bir şekilde çalışabiliyor.

43 gram ağırlığında olan Vapor X, şirketin bugüne kadar ürettiği akıllı saatler arasında en hafif olanı. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra Vapor X, 330 mAh'lık bataryasıyla yeterli bir kullanım süresi sunuyor.

Misfit Vapor X, dört farklı renk seçeneğiyle sunuluyor ve bu farklı renk seçenekleri için ek ücret talebinde bulunulmuyor. Vapor X, kısa bir süreliğine 199 dolar (yaklaşık 1.100 TL) karşılığında satın alınabiliyor. Ancak ilerleyen dönemlerde bu akıllı saatin fiyatı 280 dolar (yaklaşık 1.550 TL) olacak.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/misfit_vapor_x_smartwatch_announced_with_amoled_and_snapdragon_wear_3100-news-38688.php
14
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
2
2
1
0