Motorola'nın Üç Arka Kameralı Telefonu One Action'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

6
5
3
2
0
ABD’li akıllı telefon üreticisi Motorola’nın üç arka kameraya sahip orta segment telefonu One Action’ın beklenenden daha önce 23 Ağustos’ta Hindistan’da düzenlenecek bir etkinlikte çıkış yapması bekleniyor. Daha önce birçok özelliği ortaya çıkan telefonun One Vision ile oldukça benzer olacağı düşünülüyor.

Motorola’nın çıkartacağı orta segment telefonu One Action’ın 23 Ağustos’ta Hindistan’da düzenlenecek olan bir etkinlikte çıkarılması bekleniyor. Motorola’nın One Action’ınına dair çıkan ilk haberlerde, telefonun IFA Berlin etkinliğinde tanıtılacağı iddia edilmişti ancak ortaya atılan yeni iddiaya göre Hindistan’da ve beklenilenden daha erken tanıtılacak.

Eğer ki Droidholic tarafından ortaya atılan iddia doğruysa, birkaç hafta içerisinde göreceğimiz telefonun fiyatı 299 dolar olacak. Tasarımla ilgili olarak ortaya çıkan bilgilere göre cihaz, One Vision’a oldukça benzer olacak. Birçok özelliğinin One Vision ile benzer olacağı iddia edilen telefonun farkı ise arka tarafında iki değil üç kamera yer alması olacak.

Motorola One Action

Motorola One Action Teknik Özellikleri

Cihaz, daha önce Amazon Germany’de özellikleriyle birlikte ortaya çıkmıştı. One Action, 6,39 inçlik FHD+ bir ekrana sahip olacak ve ekranın sol üst köşesinde bir kamera deliği yer alacak. Exynos 9609 yongasetinden gücünü alacak olan telefon, 4 GB RAM’e ve 128 GB dâhili depolamaya sahip olacak.

Cihazın kamera donanımlarına bakıldığında ön tarafında 13 MP değerinde bir selfie kamerası yer alacağı konuşuyor. Telefonun arkasında yer alan üç kamerandan bir tanesi 13 MP, bir tanesi ultra geniş açılı lens olacak. Üçüncü kameraya dair özellikse henüz bilinmiyor.

3.500 mAh değerinde, 15 W hızlı şarj desteği olan bir bataryaya sahip olacak olan One Action, USB Type-C girişi desteği de sunacak. Android 9.0 Pie işletim sistemiyle gelmesine neredeyse kesin gözüyle bakılan telefonun arka tarafında parmak izi okuyucu sensör bulunacak. Telefonun ayrıca 4 GB RAM, 64 GB dahili depolamaya sahip bir sürümü de çıkacak.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/motorola-one-action-india-launch-date-august-23-price-specifications/
6
5
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
6
5
3
2
0