Need for Speed: Heat’in Gece Gündüz Döngüsünü Gösteren Yeni Fragmanı Yayınlandı

49
5
2
2
2
Need for Speed: Heat’in Gece Gündüz Döngüsünü Gösteren Yeni Fragmanı Yayınlandı
Gamescom 2019 etkinliğinde Need for Speed’in yeni oyunu Heat’in bir fragmanı yayınlandı. Fragmanda oyundaki gece/gündüz döngüsü ve polislerin geri dönüşü yer alıyor.

Need for Speed: Heat’in yeni fragmanı, Gamescom 2019 etkinliğinde oyuncuların beğenisine sunuldu. Fragmanda hızlı arabalar, derinlemesine özelleştirme ve polislerin geri dönüşü alıyor ancak işler burada biraz karışıyor zira "Polisler gitmiş miydi ki?" diye sorabilirsiniz.

NFS: Heat, gece ve gündüzde farklı oynanış seçeneklerine sahip olacak. Gündüz safhasındayken resmi yarışlarda yarışarak para kazanabilirsiniz ancak polisler yine de sokakları fazla hız yapanlar için tarıyor olacak. Gece safhasında ise işler biraz daha heyecanlı bir hâl alıyor: İllegal sokak yarışları sayesinde popülerliğinizi artırabiliyor olacaksınız ancak polisler gündüz safhasına nazaran daha agresif olacak.

Gamescom 2019'da yayınlanan Need for Speed: Heat fragmanı:

Polisler tarafından ne kadar arandığınızı belirten "Heat" seviyesi ne kadar yüksek olursa polisler de sizi alaşağı etmek için o kadar uğraşacak. Polisten kaçmak için ise belirli bir mesafe açıp polise görünmemeniz gerekiyor. Yani polislerin oyundaki işlevi, bir nevi efsane NFS: Most Wanted’a yakın.

NFS: Heat’te çevrimiçi bir şekilde diğer oyuncularla beraber oynamanızı sağlayan "AllDrive" modu, başlangıçta herkese açık olacak ve ekibinize ait arabalar garajınızda gözükecek. Oyunda ayrıca ilk defa arabanız dışında karakterinizi de özelleştirebileceksiniz. Karakterinizi özelleştirirken kullanabileceğiniz bazı materyaller ise lisanslı, yani orijinal markalar olacak.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/need-for-speed-heat-trailer-reveals-daynight-gameplay-and-the-return-of-the-cops/
49
5
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
49
5
2
2
2