Netflix’in 1. Dünya Savaşı Filmi ‘Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok’tan Kendinizi Savaşın Ortasında Hissedeceğiniz Fragman [Video]

22
1
1
0
0
Netflix’in 1. Dünya Savaşı Filmi ‘Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok’tan Kendinizi Savaşın Ortasında Hissedeceğiniz Fragman [Video]
Netflix, 1. Dünya Savaşı filmi 'Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok’un ilk fragmanını yayınladı. Fragman, savaşın dehşetini iki dakikada hissettirmeyi başaran cinsteydi.

Son zamanlarda yapımlarının kalitesiyle eleştirilen Netflix, en sonunda takipçilerinin beklediği kaliteli yapımları yavaş yavaş getirmeye başladı. Bu yapımlar arasında yer alacaklardan biriyse edebiyat dünyasının başyapıtlarından birisi olan ‘Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok (All Quiet on the Western Front)’ kitabından uyarlanan aynı isimli film olacak.

Daha önce 1930 yılında da uzun metraj olarak uyarlanan ve günümüzde dahi adından söz ettiren roman, yeni uyarlamasıyla Netflix’te yayınlanacak. 1. Dünya Savaşı’nın dehşetini bir Alman askerin gözünden gösterecek olan filmden ilk fragman bugün geldi.

Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok fragmanı:

Netflix’in yeni filmi Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok, Alman askeri Paul’un sürükleyici öyküsünü anlatacak. Paul ve silah arkadaşları, savaşın başındaki coşkusunun yerini siperlerde hayatları ve birbirleri için savaşmaya bırakacak, bu coşku çaresizliğe ve korkuya dönüşecek.

Yönetmen koltuğunda Edward Berger’in oturduğu film, oyuncu kadrosunda Daniel Brühl, Sebastian Hülk, Albrecht Schuch, Anton von Lucke ve David Striesow gibi isimlere yer verecek. Film, 28 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak.

22
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
1
1
0
0