Netflix’in Beğenilen Dizisi ’The OA’nın 3. Sezonu İptal Edildi

65
3
3
3
0
Netflix'in popüler bilim kurgu dizilerinden bir tanesi olan The OA'nın üçüncü sezonunun çekilmeyeceği, dizi projesinin iptal edildiği açıklandı.

Son yıllarda çok ciddi bir çıkış yakalayarak dünyanın önde gelen çevrimiçi dizi ve film platformu haline gelen Netflix, "Original" içerikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Şirketin yayınladığı neredeyse her Original içerik, Netflix üyeleri tarafından beğeniliyor ve bir şekilde gündem olmayı başarıyorlar.

Bu kez Netflix'in ilk kez 2016 yılında yayınladığı, yayınlandığı ilk günden beri de popülaritesi düşmeyen "The OA" isimli bilim kurgu dizisiyle ilgili, dizinin hayranlarını üzecek bir haber geldi. 2 sezon olarak yayınlanan dizi projesi, final yapmadan iptal edildi.

netflix dizi

The OA'nın iptal kararı, Netflix tarafından duyuruldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Netflix'in Original içeriklerinden sorumlu başkan yardımcısı Cindy Holand, The OA'nın 16 bölümünden inanılmaz derecede gurur duyduklarını ve Brit (Brit Marling, dizinin yaratıcı isimlerinden ve aynı zamanda da başrol) ve Zal'a (Zal Batmanglij, dizinin yaratıcısı) minnettar olduklarını söyledi. Holand, bu iki isimle yine çalışmak istediklerini belirtti.

Dizi her iki sezonuyla da adından sıkça söz ettirmişti. Özellikle de ikinci sezonla birlikte dizinin hayranları, merakla üçüncü sezonda ne olacağını bekliyorlardı ancak yapılan açıklamalarla birlikte, The OA'nın hiçbir zaman üçüncü sezonunun olmayacağı anlaşılmış oldu. Konuyla ilgili fikirleriniz nelerdir? The OA'nın üçüncü sezonu olmalı mıydı? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca kendinize izleyecek yeni bir dizi arıyorsanız En İyi Netflix Dizileri içeriğimize bir gözatabilirsiniz.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/netflix-cancels-sci-fi-series-the-oa-leaving-fans-with-a-cliff-hanger/
65
3
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
65
3
3
3
0