Netflix’in Yeni Programında Arabalar Akrobasi Yapacak

19
1
1
1
0
Sokak yarışçılarının modifiyeli arabalarla engelli parkurları aşmaya ve birbirlerini geçmeye çalıştıkları bir programa hazır mısınız? Netflix hazır.

Netflix, önümüzdeki ay yeni programlar yayınlayacak. Bu programlardan biri de bir otomobil şovu olacak. Ancak bu şov, alışıldık yapımlardan biraz farklı. 

Yeni gösteriyi tanımlarken ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisi ile ‘American Ninja Warrior’ın buluşması ifadesi kullanılıyor. Temel olarak manyak gibi modifiye edilmiş araçlara binen sokak yarışçıları, engellerle dolu bir platformu en hızlı geçen olmak için yarışacak. 

netflix

Netflix Hyperdrive adlı bu program hakkında çok bir açıklama yapmadı. Kullanılacak arabalar, pistlerde yer alacak engeller, yarışçıların kimlikleri gibi konularda çok bir açıklama yok. 

Netflix’in resmi sayfasında programın açıklaması olarak “Dünyanın farklı yerlerinden gelen elit sokak yarışçıları, gelmiş geçmiş en büyük ve en çetin engelli parkurda süperşarjlı özel yapım arabalarının sınırlarını zorluyor.” ifadesi yer alıyor. 

Yapımın başrolünde ise Ruthledge Wood, Mike hill ve Michael Bisping gözüküyor. Yapımcı olarak ise Hollywood’un önemli isimlerinden Charlize Theron’un adı geçiyor. Aşağıda yer alan video, programın kamera arkası görüntülerini içeriyor. Hızlı ve Öfkeli seviyesi, gökdelenden gökdelene atlamalı aksiyon beklemiyorsanız bu program oldukça ilginç olacak gibi duruyor. Hyperdrive, 21 Ağustos'ta vizyonda olacak.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/361630/netflix-hyperdrive-show-cars/
19
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
1
1
1
0