Netflix, Gerilim Türündeki Yeni Dizisi The Spy’ın Fragmanını Yayınladı

7
1
0
0
0
Netflix, Gerilim Türündeki Yeni Dizisi The Spy’ın Fragmanını Yayınladı
Netflix, bir yandan var olan abonelerini elinde tutmak bir yandan da yeni aboneler kazanmak için sürekli olarak yeni orijinal içerikleri platformuna ekliyor. Netflix’e eklenecek olan dizilerden bir tanesi ise başrolünde Sacha Baron Cohen’in yer aldığı The Spy dizisi.

Netflix, şu an dünyadaki en popüler dizi, film ve belgesellerin yayınlandığı çevrimiçi abonelikli yayın platformlarından bir tanesi, hatta belki de en başında yer alıyor. Ancak Disney, Disney+ servisi ile; Apple da Apple TV+ servisi ile bu pazara giriş yapmaya hazırlanıyor. Dolayısıyla Netflix’in koltuğunun sallantıda olduğunu söylemek pek de yanlış sayılmaz.

Netflix de bunun farkında ve rekabet iyice kızışmadan önce hem abonelerini kendisinde tutacak hem de kendisine yeni aboneler çekecek hamleler yapıyor. Bu hamlelerden bir tanesi de Netflix orijinal içerikler yapmak. İşte bu dizilerden bir tanesi önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak.

The Spy

Netflix’in 6 Eylül’de yayınlayacağı mini dizisi The Spy’ın tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizinin başrolünde daha önce Les Miserables (Sefiller), Hugo gibi yapımlarda da yer almış olan ve 2007 yılında Golden Globa’da Borat filmiyle komedi dalında en iyi aktör ödülünü kazanan Sacha Baron Cohen yer alıyor.

Dizinin yaratıcısı ise ABD’de oldukça popüler bir dizi olan Homeland’in yazarlarından Gideon Raff. Raff, Homeland ile daha önce Emmy’de ve BAFTA’da toplam 5 kez yarışırken 2012 yılında düzenlenen Emmy’de ödüle ulaşmayı başarmıştı.

Dizinin konusu

Sacha Baron Cohen, 1960’lı yıllarda İsrail hükümetinde kâtiplik yapan ancak ikinci bir kimlikle İsrail istihbarat servisi olan Mossad adına Suriye’ye girerek casusluk yapan Eli Cohen’i canlandırıyor. Cohen ülkesini çok sevse de yaşadığı bu çifte hayat kendi akıl sağlığını da tehlikeye atmaya başlıyor. Önümüzdeki ay Netflix’te yayınlanacak olan dizi gerçek bir Mossad ajanı olan Eli Cohen’in hayatından esinlenilerek oluşturulmuş.

Kaynak : https://mashable.com/video/the-spy-trailer-sacha-baron-cohen/
7
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
1
0
0
0