Netflix, Titans'ın 2. Sezonundan İlk Fragmanı Yayınladı

15
3
2
1
0
DC evreninde geçen, genç kahramanların oluşturduğu Titans ekibi, yeni sezonla birlikte geri dönmeye hazırlanıyor. Bu sezonda ekibe yeni kahramanlar da katılacak ve ekip iyiden iyiye büyümüş olacak.

Son yıllarda sinema ve televizyonu saran süper kahraman yapımlarının ardı arkası kesilecek gibi durmuyor. DC evreninden karakterleri ekranda gördüğümüz Titans da ikinci sezonuyla bu süper kahraman istilasında yerini almaya devam edecek. 

Dizinin ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla Dick Grayson, Trigon ile olan mücadeleleri sırasında Deathstroke’un geri dönmesi üzerine Titan’ları yeniden bir araya getirmeye çalışıyor. Orijinal ekibin tüm üyeleri bu teklife sıcak bakmıyor.

netflix-titans-ikinci-sezon

Resmi sinopsise göre “2. sezonda, Trigon ile karşılaşmalarının ardından Dick, Titan'ları yeniden şekillendiriyor. O’nun gözetimi altında, yeni evleri Titan Kulesi’nde Rachel, Gar ve Jason Todd, kahramanlık becerilerini geliştirmek ve takım olmayı öğrenmek için bir arada eğitim alıyor. Onlara Hank Hall ve Dawn Granger yani Hawk ve Dove ile Donna Troy, nam-ı diğer Wonder Girl de katılıyor. Orijinal Titanlar normal bir yaşam sürmeye çalışsa da eski bir düşman ortaya çıktığında herkes bir araya gelmeli ve bitmemiş işi halletmeliler. Eski ve yeni Titan ekipleri -Conner Kent ve Rose Wilson dahil- bir arada yaşamayı öğrenirken, Deathstroke’un gelişi eski Titan’ların günahlarını gün ışığına çıkararak bu yeni Titan ailesini bir kez daha parçalanmakla tehdit ediyor.”

Titans’ın ikinci sezonu 6 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak. Dizide sizi en çok hangi karakter heyecanlandırdı? Hangi karakteri dizide uzun uzun izlemek istiyorsunuz? 

Kaynak : https://hypebeast.com/2019/8/dc-universe-titans-season-2-trailer
15
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
3
2
1
0