Netflix, The Witcher Dizisinden Roach'un Görselini Paylaştı

40
3
3
3
1
Yayın platformu Netflix, yeni fantastik dizisi The Witcher'dan bir görsel daha paylaştı. Daha önce Geralt, Ciri ve Yennefer'in görsellerini paylaşan platform, bu sefer Geralt'ın atı Roach'un görselini paylaştı.

Popüler yayın platformu Netflix, geçtiğimiz haftalarda The Witcher dizisinden ilk görselleri paylaşmıştı. Platformun, görsellerini paylaştığı karakterler Geralt, Ciri ve Yennefer’di. Ancak markanın en ünlü karakterlerin bir tanesi bu görseller arasında yer almıyordu ta ki bugüne kadar.

Netflix, resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla Geralt’ın sadık dostu Roach da hayranların beğenisine sunuldu. Paylaşılan görselde Geralt karakterine hayat veren Henry Cavill ile atı Roach yer alıyor. Sadece bu iki karakterin yer aldığı görselden diziyle ilgili bir şey çıkarmak pek de mümkün değil.

Diziyle ilgili olarak şu an için herhangi bir başka görsel ya da video bulunmuyor. Ancak dizinin, 19 Temmuz Cuma günü düzenlenecek olan San Diego Comic-Con’da bir paneli bulunuyor. Diziyle ilgili yeni görseller ve hatta dizinin bir fragmanının bu panelde paylaşılması da ihtimaller arasında.

Şu an için The Witcher ile ilgili haberler bunlar. Bu hafta içerisinde gelecek olan yeni görseller veya fragmanlar olursa size duyurmaya devam edeceğiz. Peki siz Witcher uyarlaması dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce gerçekten hayranları tatmin edebilecek bir yapım olacak mı? Yoksa daha çok genel kitleye hitap eden bir dizi mi olacak? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/the-witcher-netflix-roach/
40
3
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
40
3
3
3
1