Netflix, The Witcher Dizisinin Yayın Tarihi Dedikodularını Noktaladı

10
6
2
1
1
Game of Thrones dizisinin ardından hemen her büyük yayıncı kendi fantastik dizisinin peşine düştü. Bu yayıncılardan olan Netflix, The Witcher dizisinin olası çıkış tarihi hakkındaki söylentilere son noktayı koydu.

The Witcher, bir kitap serisi olarak başladığı yolculuğuna dünya çapında ses getiren bir bilgisayar oyunu olarak devam etti. Tıpkı Game of Thrones gibi diziye çekilmeden önce de büyük bir hayran kitlesine sahip olan The Witcher’ın ekranların fırtınalar yaratan epik hikayesi olma potansiyeli var. 

Netflix geçtiğimiz aylarda dizi ile ilgili pek çok bilgi paylaşmış olsa da dizinin vizyon tarihi bu bilgiler arasında yer almamıştı. Geçtiğimiz yıldan bu yana dizinin 2019’da çıkacağını bilmemize rağmen elimizde kesin bir tarih yoktu. Bu da söylentiler çıkmasına neden oluyordu.

the witcher netflix

Daha evvel, Netflix'te uygulayıcı yapımcılar arasında yer aldığını iddia eden Giovanni Eugene Altamarquez, çıkış tarihini 1 Kasım olarak açıklamıştı ancak Netflix bu iddiayı yalanladı. Ayrıca Altamarquez’in seride görev almadığı iddia edildi. 

Netflix, Reddit’te de kendine yer bulan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. Bu açıklamaya göre Altamarquez bir Netflix çalışanı değil. Yazılan makalelerin ne kadar yayıldığını göz önüne aldıklarını söyleyen Netflix makaleyi kaldırmakla uğraşmayacağını, Pandora’nın Kutusu’nun bir defa açıldığını belirtti. Ayrıca Altamarquez’in Twitter hesabı da daha sonra kapatıldı. 

Öte yandan Kasım ayı, ister yalan ister gerçek olsun, oldukça mantıklı bir alternatif. Kasım ortası Disney+ servisi hayata geçecek. Netflix, The Witcher’ın yaratacağı heyecan ile dikkatleri yeniden kendi üzerinde toplamayı deneyecek. 

Game of Thrones’un tahtına aday olan tek yapım ise The Witcher değil. Amazon’un Carnival Row adlı yapımı yayında ve bir Yüzüklerin Efendisi serisi de geliyor. HBO da bir Game of Thrones yan dizisi ve His Dark Materials ile GoT’ta yakaladığı başarıyı devam ettirmeyi istiyor. 

Kaynak : https://bgr.com/2019/09/05/the-witcher-release-date-netflix-denies-november-1st-premiere-rumor/
10
6
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
6
2
1
1