Ninja Kaplumbağalar ve Marvel Kahramanlarına Özel Arcade Makineleri Tanıtıldı

8
3
1
0
0
E3'te yapılan 2 adet arcade makine duyurusu retro oyun sevenleri sevindirecek.

Oyun endüstrisinin en büyük etkinliklerinden olan E3’te arcade oyun stüdyosu Arcade1UP, yeni Teenage Mutant Ninja Turtles ve Marvel Super Heroes arcade oyunlarının duyurusunu yaptı. Şirketin daha önce çıkardığı Space Invaders ve Galaga tek kişilik, Final Fight ve Street Fighter II iki kişilik, Rampage ise üç kişilik oyunlardı. TMNT oyunu ise Arcade1UP tarafından çıkarılan ilk dört kişilik arcade makinesi olacak.

E3’te duyurulan TMNT makinesi, içerisinde Teenage Mutant Ninja Turtles (1998) ve Turtles in Time (1991) oyunlarını barındıracak. Marvel Super Heroes makinesinde ise Marvel Super Heroes, X-Men Children of the Atom ve The Punisher oyunları bulunacak.

Makinelerin üreticisi olan ve 2011 yılından bu yana piyasada bulunan Tastemakers’ın CEO’su Scott Bachrach, 30 yıllık tüketici ürünleri deneyimi olduğunu ancak daha önce hiç böyle bir hayran topluluğuyla karşılaşmadığını söylüyor.

Çocukluğuna dair nostaljik anıları sadece evdeki konsollar ya da bilgisayarda oynanan eski oyunlarla değil, arcade makineleriyle hatırlamak isteyenler için Teenage Mutan Ninja Turtles makinesi 349 dolar, Marvel Super Heroes makinesi ise 299 dolardan satılacak. Makineler bu sene içerisinde satışa sunulacak.

Kaynak : https://www.forbes.com/sites/andyrobertson/2019/06/10/new-teenage-mutant-ninja-turtles-and-marvel-super-heroes-home-arcade-machines-announced/#19632671e2bb
8
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
1
0
0