Nintendo, 60'dan Fazla Karakterin Yer Aldığı Yeni Oyunu Super Smash Bros. Ultimate'i Duyurdu

11
2
1
1
0
Nintendo, E3 konferansında yaptığı açıklamada, yeni oyunu Super Smash Bros. Ultimate'i duyurdu.

Nintendo, bugün E3 2018'de bir konferans düzenledi. Şirket, düzenlenen etkinlikte yeni oyunu Super Smash Bros. Ultimate'i duyurdu. Oyunda Super Smash Bros.'dan oldukça fazla karakter var ve neredeyse tüm Nintendo karakterinin yer alacağı da yapılan duyurular arasında oldu. Nintendo, E3'te etkinliğinin büyük kısmını bu oyuna ayırdı ve tüm karakterler tek tek tanıtıldı.

Oyun, 7 Aralık 2018'de piyasaya sürülecek ve öncesinde yeni pek çok karakterin de eklenmesi bekleniyor. Nintendo, bir de oyuna dair 25 dakikalık detaylı bir inceleme ve oynanış videosu yayınladı. Videoda oyun içinde gerçekleştirilen değişiklikler ve tüm karakterlerin detaylarına dair fazlasıyla bilgi yer alıyor.

Oyunda temel anlamda ciddi bir değişiklik yapılmadığı göze çarpan detaylar arasında, ancak yine de özellikle oynanış konusunda bazı yeniliklerin geldiği görülüyor. Eklenen yeni karakterlerle beraber pek çok yeni saldırı ve savunma tekniğinin de eklendiği oyun, 60'dan fazla karakterin geri dönüşüyle oldukça ilgi çekecek gibi duruyor.

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/06/12/super-smash-bros-ultimate/
11
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
1
1
0