OnePlus 7’nin Marka Yüzü Robert Downey Jr, Huawei P30 Pro’dan Paylaşım Yaptı

65
7
7
7
4
Marvel Sinematik Evreni’nin önemli karakterlerinden Iron Man’i canlandırmasıyla tanınan Robert Downey Jr, OnePlus 7’nin marka temsilcisi olmasına rağmen Huawei P30 Pro’dan paylaşım yaptı.

Huawei P30 Pro hiç de fena bir telefon değil, hatta pek çok kişiye göre piyasadaki en iyi amiral gemisi telefon. Öyle görünüyor ki Robert Downey Jr’ın sosyal medya çalışanları da böyle düşünüyor. 

robert downey jr

Marvel Sinematik Evreni’nin Tony Stark/Iron Man’i olarak tanıdığımız ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu, OnePlus 7’nin reklam yüzü olmuş ve oyuncunun marka temsilcisi olduğu duyurulmuştu. Hollywood’un ünlü yıldızı, Weibo sayfasında paylaştığı bir mesajla dikkat çekti. Mesajda OnePlus 7 övülmesine rağmen paylaşım Huawei P30 Pro’dan yapılmıştı. 

Gönderi daha sonra hızlı şekilde siteden kaldırıldı ve bu durum, basitçe bir hata olarak açıklandı ancak keskin gözlü kullanıcılar bu gönderiye ait ekran görüntülerini çoktan almıştı.

oneplus 7

Sosyal medyada zaman zaman böyle durumlar yaşandığına şahit oluyoruz. Daha önce de Apple ve Samsung'un belli bölgelere özel yayın yapan yerel resmi hesapları, rakiplerin telefonlarını kullanarak mesajlar paylaşmış, tweetler atmıştı. 

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/oneplus-7-ambassador-robert-downey-jr-using-huawei-p30-pro-believe-it/
65
7
7
7
4
Emoji İle Tepki Ver
65
7
7
7
4