OnePlus 7T'nin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

20
4
3
1
0
OnePlus 7 ailesinin yeni üyesi OnePlus 7T’nin donanım bilgileri ortaya çıktı. Şirketin yeni cihazı, bu senenin Mayıs ayında çıkan OnePlus 7’ye göre biraz daha geliştirilmiş özelliklere sahip. Cihazda ilk olarak ekran ve işlemciler öne çıkıyor.

Akıllı telefon piyasasına 2013 yılında giren OnePlus, özellikle çıkardığı telefonlara sunduğu uzun süreli yazılım desteğiyle kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başarıyor. Oppo'dan ayrılan Pete Lau tarafından kurulan şirketin telefonları, donanım özellikleriyle de birçok kullanıcı için cazip hâle geliyor. Bunun en son örneği ise bu sene içerisinde çıkarılan OnePlus 7 olmuştu ve görünüşe göre şirket, yeni telefonuyla da donanım konusunda cömert davranmaya edecek.

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın yeni telefonu OnePlus 7T’nin özellikleri ortaya çıktı. Telefon, OnePlus 7’nin üstüne yapılan geliştirmelerle birlikte geliyor. Cihaz, tıpkı beklenildiği gibi amiral gemisi seviyesinde donanımlara sahip olacak.

OnePlus 7T’nin teknik özellikleri:

OnePlus 7T

Cihaz, gücünü Snapdragon 855+ yonga setinden alacak. Bu işlemci, OnePlus 7’de kullanılan Snapdragon 855’ten daha yüksek saat hızına sahip. 8 GB’lık RAM ile birlikte gelecek OnePlus 7T, 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı dâhili depolama seçeneğiyle karşımıza çıkacak.

Cihazın ekranına bakıldığında 6,55 inç, 90 Hz, 2K Super AMOLED bir ekrana sahip olacağı görülüyor. Kıyaslama yapacak olursak OnePlus 7’de 6,41 inç, 60 Hz, FHD+, Optik AMOLED bir ekran yer alıyordu.

OnePlus 7T’nin ön tarafında 16 MP değerinde bir selfie kamerası yer alacak. Cihazın arka tarafında bulunan 48 MP’lik ana kameraya 16 MP ve 12 MP’lik kameralar eşlik edecek. Kameralar, ayrıca geniş açılı ve 960 FPS ağır çekim videolar çekebilecek.

OnePlus 7’de 3.700 mAh olan batarya, OnePlus 7T’de 3.800 mAh değerinde olacak. Telefon, Frosted Silver ve Haze Blue olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunacak. Şirket, ayrıca bir sene ücretsiz bulut depolama hizmeti verecek.

Tabii bu bilgilerin henüz resmi olmadığını da hatırlatmak gerekiyor. Siz OnePlus 7T’nin donanım özelliklerini nasıl buldunuz? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oneplus_7t_specs_leak-news-38933.php
20
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
4
3
1
0