23 Yıldır Ash'e Dostluk Eden Pikachu, Nihayet Raichu'ya Dönüşebilir

161
18
17
8
7
Pokemon dizisinin yayınlanmaya başladığı ilk günlerden bu yana baş karakter Ash'e dostluk eden Pikachu, 23 yıllık bekleyişten sonra nihayet Raichu'ya evrilebilir.

Özellikle çocukluğunu 90’larda ve 2000’lerin başında yaşayanların favori çizgi kahramanlarından olan Pikachu, öylesine sevilen bir karakter ki tek başına Pokemon markasının önüne geçip çizgi dizinin bir numaralı yüzü olmayı başarmış durumda. Ancak çok yakında Pikachu’ya veda edebiliriz.

Pokemon dünyasına ve hikayesine hakim olanlar hatırlayacaklardır ki Pokemonlar, tıpkı bir oyun karakteri gibi evrilip, daha gelişmiş özelliklere sahip olabilirler. Ancak Pokemon serisinin baş karakteri Ash Ketchum'un en yakın dostu olan Pikachu, evrilmek gibi bir kaygı taşımadığından 23 yıldır Pikachu olarak varlığını sürdürüyor.

Pikachu, yerini Raichu'ya bırakabilir

pikachu raichu

Anipoke Fandom adlı bir Twitter hesabının, varlığını Pokemon Journeys olarak sürdüren Pokemon dizisiyle ilgili yaptığı paylaşıma göre Pikachu, 23 yıl sonra nihayet evrilecek ve Raichu formuna kavuşacak. Bu, gelecekte Ash’in Pikachu’dan daha güçlü bir dosta sahip olacağı anlamına gelse de Pikachu ile uzun yıllar duygusal bağ kuran Pokemon hayranlarının bu dönüşüme nasıl tepki vereceği bilinmiyor.

Paylaşılan ekran görüntüsündeki açıklamaya göre Goh, artık kendi Pikachu’suna sahip olmak istiyor. Ash, Goh ile birlikte Profesör Cerise’ye gidiyor ve Goh buradan kendi Pikachu’suna sahip olarak çıkıyor. Ancak Ash, Pikachu’ya veda ediyor ve sevimli dostumuz Raichu olarak varlığını sürdürüyor.

‘I got Pikachu’ başlıklı bölüme ait olduğu iddia edilen paylaşımın gerçektende bölümün açıklamasına ait olduğuna dair resmi bir bilgi bulunmuyor. Bu nedenle söz konusu iddiaya şüpheyle yaklaşmakta fayda var. Bununla birlikte dizinin yapımcılarının Pikachu’ya evrim geçirterek hikayeyi yeni bir yola sokmak istiyor olabileceğini de belirtelim.

Kaynak : https://www.thegamer.com/pokemon-journeys-pikachu-evolve-raichu-leak/
161
18
17
8
7
Emoji İle Tepki Ver
161
18
17
8
7