Japonya'da Bir Adam, İstediği Pokemon'u Yakalayan Arkadaşına Saldırdı

56
6
3
1
1
Japonya'da iki arkadaş, Pokemon Go oynarken kavgaya tutuştu. 56 yaşındaki bir adam, birkaç yıl önce Pokemon Go oynarken arkadaş olduğu kişiye, kendisinin istediği Pokemon'u yakalaması nedeniyle saldırdı. Arkadaşına bu kadar basit bir mesele nedeniyle saldıran adam tutuklandı.

Son yılların en popüler mobil oyunlarından bir tanesi hiç şüphesiz "Pokemon Go". Ülkemizde yeteri kadar ilgi görmese de dünyanın pek çok yerinde milyonlarca oyuncuyu peşinden sürükleyen Pokemon Go, zaman zaman büyük etkinliklere de sahne oluyor. Oyun bu kez, iki arkadaşın kavga ederek bu arkadaşlardan bir tanesinin tutuklanmasına neden oldu.

Japonya'da 56 yaşındaki Kanehisa Satoh ile 55 yaşındaki bir adam, birkaç yıl önce Pokemon Go oynarken tanışmışlardı. İkili, birlikte Pokemon Go oynarken sıkı da dost olmuşlardı. Ancak bu dostluk, birkaç gün önce sona erdi. Bunun nedeniyse 56 yaşındaki Satoh'un Pokemon Go nedeniyle arkadaşına saldırmasıydı. Üstelik bu saldırının nedeni, Satoh'un istediği bir Pokemon'un 55 yaşındaki arkadaşı tarafından yakalanmış olmasıydı.

Pokemon Go

Japonya'nın Hokkaido kentinde yaşamlarını sürdüren arkadaşlar, bir spor salonunun yakınındayken Pokemon avlamaya başladılar. Bu arada Satoh'un istediği bir Pokemon, 55 yaşındaki diğer arkadaşı tarafından yakalanmıştı. Yaşanan bu olay üzerine çok sinirlenen Satoh, arkadaşına önce saldırmış ardından da talihsiz adamın arabasının aynasını kırarak olay yerinden uzaklaşmaya çalışmış.

Saldırıya uğrayan talihsiz adam, durumu polis ekiplerine bildiriyor. Sonrasında da 56 yaşındaki Satoh, kısa bir süre içerisinde yakalanarak tutuklanıyor. İfadesi alınan Satoh, kendisinin çok istediği Pokemon'u arkadaşının yakalaması nedeniyle çok sinirlendiğini ve arkadaşına saldırdığını itiraf etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak : https://kotaku.com/pokemon-go-player-arrested-for-assaulting-friend-1844695542
56
6
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
56
6
3
1
1