Realme 2 Pro'nun Android 9 Pie Güncellemesi Geri Çekildi

6
4
1
0
0
Yayınlanan güncelleme, içerdiği hatalar sebebiyle Realme tarafından geri çekildi.

2018'in Aralık ayında verdiği bir söz ile Realme, tüm akıllı telefonlarını 2019'un Haziran ayının sonuna kadar Android 9 Pie işletim sistemine güncelleyeceğine söz vermişti. Bugün ise Realme'nin en çok satılan akıllı telefonlarından birisi olan Realme 2 Pro, Android 9 Pie işletim sistemi güncellemesine kavuştu.

RMX1801EX_11.A.20 yapı numarasına sahip olan güncelleme, ColorOS 6 arayüzünü de Realme 2 Pro'ya getiriyor. Güncelleme notlarına göre akıllı telefonun en önemli eksiği olan bildirim ikonlarının sadece pop-up olarak çıkıp sonrasında bildirim çubuğunda ikon olarak gözükmemesi sorunu da bununla beraber kalkıyor.

Güncellemeyi Realme 2 Pro akıllı telefonlarına yükleyen bazı kullanıcıların cihazlarının sürekli olarak kendisini yeniden başlatması sonucunda ne var ki dağıtıma çıkarılan güncellemenin geri çekilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Realme 2 Pro'nun Çinli firmanın Pie Güncelleştirme sayfasında listelenmemesi ise bu iddiayı doğruluyor.

Durum ile ilgili bir açıklama yapan Realme, hatanın farkında olduklarını ve hatanın çözümüne dair bir yolu kullanıcılarıyla paylaştıklarını bildirdi. 

Kaynak : https://www.androidpure.com/android-pie-update-for-realme-2-pro/
6
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
4
1
0
0