Realme 3 Pro'daki HyperBoost 2.0 Özelliği, Eski Realme Telefonlara Geliyor

3
3
1
0
0
Çinli akıllı telefon üreticisi Realme'nin yeni amiral gemisi Realme 3 Pro ile kullanıcılara sunacağı performans iyileştirme özelliği HyperBoost 2.0, ColorOS 6 işletim sistemi güncellemesiyle birlikte eski Realme telefonlarında da kullanılabilecek.

Ürettiği uygun fiyatlı ve yüksek performanslı telefonlarla son dönemde büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşan Çinli üretici Realme, bilindiği üzere bu hafta başında yeni amiral gemisi cihazı Realme 3 Pro'yu tanıtmıştı. Android Pie tabanlı ColorOS 6 işletim sistemiyle gelen cihazın en dikkat çeken özelliği ise gerçek zamanlı performans iyileştirmeleri sunan HyperBoost 2.0 olarak karşımıza çıkmıştı.

Hindistan'ın Yeni Delhi şehrinde gerçekleştirilen lansmanda açıklamalarda bulunan şirketin Hindistan CEO'su Madhav Sheth, özellikle oyun sırasında kullanıcılar için akıllı telefonun performansını büyük oranda artıran HyperBoost 2.0 özelliğinin eski Realme telefonlarına da geleceğini belirtti. Realme 1, 2 Pro ve U1 modelleri için ColorOS 6 güncellemesiyle bu özelliği kullanılabilir hâle getireceklerini açıklayan Sheth, Realme 2 ve C1 modelleri için şirketin düşünme aşamasında olduğunu ifade etti.

Realme'nin lansmanında dokunmatik tepki süresini %16,2 oranında, görüntü stabilitesiniyse %38 oranında iyileştirdiği açıklanan özellik, gelecek güncellemeyle birlikte eski Realme cihazlarının da oyun performansını üst düzeye çıkaracak. Geçtiğimiz ay Realme 3 Pro'daki gece çekim modunun da eski Realme cihazlarına getirileceğini açıklayan şirketin eski telefonlarını satın alan kullanıcıları da önemsemesi, şirket adına oldukça olumlu bir izlenim oluşturuyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/realme_3_pros_hyperboost_20_will_come_to_older_realme_phones-news-36796.php
3
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
3
1
0
0