Realme X2 Pro’nun 0'dan 100'e 30 Dakikada Şarj Olduğunu Gösteren Video

31
5
3
2
1
Realme X2 Pro’nun 0'dan 100'e 30 Dakikada Şarj Olduğunu Gösteren Video
Realme, yeni çıkacak olan telefonu X2 Pro’nun, 50 W hızlı şarj desteğinin telefonu ne kadar kısa sürede şarj edebileceğini gösteren bir video paylaştı. Realme X2 Pro, sadece 30 dakikada 0’dan 100’e ulaşabiliyor.

Oppo’nun geçtiğimiz yıl haziran ayında tanıttığı Find X Lamborghini Edition, oldukça dikkat çekici bir telefon olmuştu ve bunu sadece üst seviye donanımı ile değil, hızlı şarj desteğiyle de başarmıştı. Oppo SuperVOOC teknolojisinin yer aldığı akıllı telefon, sadece 35 dakikada 0’dan 100’e şarj olabiliyordu.

Şimdi bu teknoloji Realme’ye de ulaşıyor ve şirketin amiral gemisi X2 Pro’da bu hızlı şarj özelliği yer alacak. Cihazın bu teknolojiyle birlikte ne kadar kısa sürede şarj olduğunu gösteren video ise şirket tarafından yayınlandı. Realme X2 Pro, sadece 30 dakika 53 saniyede tam dolu şarja ulaşabiliyor.

Realme'nin rakiplerine meydan okuduğu hızlı şarj desteği:

Daha önce şirket, yeni telefonun piyasadaki en hızlı ve güçlü işlemci olan Qualcomm’un Snapdragon 855+’tan güç alacağını resmi olarak açıklamıştı. Telefonun ekran tarafında baktığımızda ise 90 Hz yenileme hızı sunan bir panel görüyoruz. Telefon, kullanıcıları depolama konusunda sıkıntıya sokmayacak bir şekilde 256 GB UFS 3.0 depolama alanıyla birlikte gelecek.

Telefonun kamera kurulumu ise dört adet kameradan oluşuyor. 64 MP'lik bir ana kamerayla gelecek olan X2 Pro'da özellikleri henüz belli olmayan telefoto ve ultra geniş açılı kameralar da yer alacak. Özellikleriyle bir hayli merak uyandıran telefon, şirketin agresif sayılabilecek uygun fiyatlarıyla birleşebilirse dünya çapında oldukça ses getirebilir.

Realme’nin yeni amiral gemisi telefonu olan Realme X2 Pro, 15 Ekim’de piyasaya sürülecek. Bu telefon hakkında neler düşünüyorsunuz, ülkemize gelirse almak ister misiniz? Yorumlarda fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/realme_x2_pro_battery_complete_charge_30_minutes-news-39583.php
31
5
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
31
5
3
2
1