Robert Downey Jr. YouTube’a Geliyor: İlk Fragman Yayınlandı

59
11
5
3
2
Robert Downey Jr. YouTube’a Geliyor: İlk Fragman Yayınlandı
Marvel filmleriyle onu Tony Stark nam-ı diğer Iron Man olarak tanısak da Robert Downey Jr., günümüzün en etkili aktörlerinden. Kendisi şimdi de YouTube tarafından çekilen Age Of AI ya da Türkçesi ile Yapay Zeka Çağı isimli video belgesel serisini sunacak. Hatta belgeselin ilk fragmanı da bizzat Downey tarafından yayınlandı.

YouTube, içerik kalitesini arttırmak amacıyla uzun bir süredir Originals projesini yürütüyor. Türkiye’de ve Türkçe dilinde çok sayıda içerik bulunmasa da yavaş yavaş ortamı ısıtacak işler görüyoruz. Bunun son örneği ise Robert Downey Jr.’ın sunucusu olacağı Yapay Zeka Çağı isimli belgesel. 

Yapay Zeka Çağı belgeseli, tahmin ettiğiniz üzere teknoloji dünyasındaki son gelişmeleri, yakın ve orta vadede gelecekte neler görebileceğimizi anlatacak. Tüm bu bilgileri sinema Robert Downey Jr.’ın sunumuyla almak da cabası. 

Yapay Zeka Çağı fragman:

Teknolojinin hiç olmadığı kadar hızlı gelişmelere neden olup hayatımıza adapte olduğundan söz eden Downey, yapay zekanın iyiye kullanıldığı projeleri bizlere aktaracak. Bu projeler de insansı robotlardan daha ziyade akıllı tarım makinelerini, otonom araçlar, felaket sırasında yolunu kendisi bulan kurtarma robotları gibi olumlu gelişime açık projeler olacak. 

Yapay zekaya dair kötücül yargıları köreltme amacı varmış gibi duran belgesel, YouTube Originals bünyesinde 18 Aralık’ta yayında olacak. Bildiğiniz üzere YouTube, bazı Orginals içeriklerini ücretsiz servis kullanıcılarına da sunuyor. Robert Downey Jr. ile Yapay Zeka Çağı belgeselinin ücretsiz sürümle izlenip izlenmeyeceği bilinmiyor.

Marvel Sinematik Evreni hayranlarını büyük ölçüde kendisine çekecek belgeseli heyecanla bekliyoruz. Anlaşılan o ki Tony Stark, artık Robert Downey Jr. rolü yapmayı bırakıp işe koyulmuş görünüyor.

59
11
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
59
11
5
3
2