Samsung, Bugüne Kadarki En Büyük Galaxy Mağazası'nı Tokyo'da Açtı

55
3
2
2
1
Teknoloji sektörü devi Samsung, gelmiş geçmiş en büyük mağazasını Japonya'nın başkenti Tokyo'nun göbeğinde açtı.

Şubat ayının sonlarına doğru gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğinde Galaxy S10 ailesi akıllı telefonlarını tanıtarak büyüme planındaki bir basamağı daha kat eden Samsung'un yeni hedefi 2020 Yaz Olimpiyatları. Tokyo, Japonya'da önümüzdeki sene gerçekleştirilecek olimpiyat oyunlarına ev sahipliği yapacak. 2020 Yaz Olimpiyatları'nın başlamasına tam 500 gün kala, 12 Mart Salı günü Samsung; sahip olduğu Galaxy Mağazaları'nın en büyüğünü ve en donanımlısını Tokyo'da açtı.

Samsung'un Galaxy Harajuku adını verdiği yeni deneyim mağazası, şirketin ziyaretçilere geliştirdiği teknolojileri tanıtmasına ve ziyaretçilerin etkileşimli bazı aktivitelerle keyifli vakit geçirmelerine olanak tanıyor. Teknoloji devinin bu mağazayı açmasındaki asıl sebep ise Samsung'un '2020 Yaz Olimpiyatları'nın Kablosuz İletişim Ekipmanları Sponsoru' olması. Zira Japonya, 2020 Yaz Olimpiyatları'na kadar 5G teknolojisini Tokyo içerisinde aktif bir şekilde kullanıma sunmayı hedefliyor.

Büyük bir resmi törenin ardından açılışı gerçekleştirilen Galaxy Harajuku Deneyim Mağazası'nın ön cephesi, 1.000'in üzerinde akıllı telefon ile ışıklandırılıyor. Ayrıca yeni mağaza, tam 8 kattan oluşuyor. Gösterişi seven Samsung'un bu şekilde bir hamle yapması hiç de sürpriz değil. Ancak güzel göründüğünü söylemeden geçemeyiz.

Kaynak : https://www.sammobile.com/2019/03/13/samsung-opens-largest-galaxy-showcase-store-tokyo/
55
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
55
3
2
2
1