Samsung Galaxy Note10'un Bir Telefondan Fazlası Olduğunu Gösteren Tanıtım Videosu

55
6
2
2
1
Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note10'la ilgili bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan video, Galaxy Note10'un tüm özelliklerine kısa kısa değiniyor.

Teknoloji devi Samsung dün akşam saatlerinde yeni amiral gemisi Galaxy Note10'u tanıttı. Tanıtımla birlikte Galaxy Note10 ve Galaxy Note 10+'ın tüm özelliklerini detaylı olarak öğrenmiş olduk. Yapılan etkinliklerle yetinmeyen Samsung, şimdi de Galaxy Note 10'la ilgili bir video yayınladı.

Samsung'un YouTube üzerinden yayınladığı bu videoda Galaxy Note10'un neredeyse tüm özelliklerine kısa kısa yer veriliyor.

galaxy note10

Galaxy Note10'un en dikkat çekici özelliklerinden bir tanesi şüphesiz yenilenen S Pen'di. Yayınlanan videoda da ilk olarak bu özelliğe yer veriliyor ve S Pen'in işlevselliği görsel olarak gözler önüne seriliyor. Videonun ilerleyen kısımlarında ise Galaxy Note10'un sahip olduğu kamera özellikleri ve diğer yeteneklerine yer veriliyor.

Samsung'un Galaxy Note10'la ilgili yayınladığı video, kısa bir süre içerisinde bir milyondan fazla kez görüntülendi ve YouTube kullanıcıları, Galaxy Note10'u genel anlamda beğenmiş gibi görünüyorlar.

İşte Samsung'un yayınladığı o video:

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_details_all_the_galaxy_note10_features_in_its_official_introduction_video-news-38576.php
55
6
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
55
6
2
2
1