3
1
0
0
0

Xiaomi’nin yeni oyun telefonu Black Shark 3, serinin daha önceki modelleri gibi üst düzey mobil oyun deneyimi sunmak için piyasaya sürüldü. Tabii ki de oyun telefonu dediğimizde aklımıza gelecek sıra dışı bir tasarım ve aksesuarları da beraberinde geliyor.

Black Shark 3’üin aksesuarları arasında en dikkat çeken FunCooler Pro soğutucu fanı, en işlevsel olanı da Gamepad 3 oyun kolları desek yeridir. Bu içeriğimizde de Xiaomi Black Shark 3’ün oyun kolu ve soğutucusuna yakından bakıp, oyun oynarken deneyim açısından bir fark sunuyor mu sizin için değerlendireceğiz.

FunCooler Pro & Gamepad 3 neler sunuyor?

Buradaki bağlantı üzerinden satın alabileceğiniz Black Shark FunCooler Pro, adından da anlaşılacağı üzere akıllı telefonlar için tasarlanmış bir soğutucu fan. Cihazınızın arkasına yerleştirerek kullanmaya başlayabileceğiniz ürün, siz oyun oynarken ısınan telefonunuzu soğutarak olası FPS düşmeleri ve donmaların önüne geçilmesini sağlıyor ve böylece daha akıcı bir oyun deneyimi vadediyor. Ayrıca akıllı telefonunuza indireceğiniz bir uygulama sayesinde cihazın mevcut sıcaklık değerini görebiliyor ve RGB ışıklandırmayı yönetebiliyorsunuz.

Gamepad 3'e geldiğimizdeyse bu da mobil oyuncuların ihtiyaç duyabileceği bir başka ürün olarak karşımıza çıkıyor. Üzerinde bir analog, farklı işlemler atayabileceğiniz dört adet düğme ve üst tarafta tetikçilerle birlikte gelen Gamepad 3, özellikle PUBG Mobile tarzı FPS oyunlarında oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Ürüne buradaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bir oyun telefonu olarak piyasaya sürülen Black Shark 3'ün oyun deneyimini çok daha yukarı taşıyacak aksesuarları FunCooler Pro ve Gamepad 3 hakkında anlatacaklarımız bu kadardı. Ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilirsiniz.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0