Ses ile Kontrol Edilebilir Masa: Vertdesk V3

20
3
2
0
0
Ayakta çalışma masaları son dönemde oldukça popüler. Bu ayakta çalışma masasını ayarlamak için tek gereken şey ise sesli komut vermek.

Son dönemlerde ayakta çalışma masaları oldukça popüler hale geldi. Özellikle uzun süre bilgisayar başında çalışan insanların sık sık kan dolaşımlarını düzeltmek için ayağa kalkmaları gerekiyor. Bu nedenle de daha sağlıklı bir ofis ortamı sunan bu masalara talep artmış durumda.

Şu anda piyasadaki çoğu masa oturma ve ayakta durma pozisyonuna göre ayarlanabiliyor. Yeni çıkan modellerde tek bir düğmeye basarak iki pozisyon arasında geçiş yapmak mümkün oluyor. 

vertdesk-v3

552 dolarlık VertDesk V3, sesli olarak kontrol edilebilen bir masa. Masaya sürekli ‘Ayağa kalk’ ya da ‘Otur’ komutu vermek yerine düğmeye basmak daha kolay geliyorsa fiziksel düğmeyi de kullanabilirsiniz. Masanın 2 oturma iki de ayakda duruş pozisyon ayarı var, böylece iki farklı kullanıcı aynı masayı kendine göre ayarlayabiliyor. 

Masanın esas önemli olan faydası ise belli bir sürede bir ayağa kalkmanız gerektiğini hatırlatması. Masa, telefonunuza çalışma sürenize bağlı olarak mesaj göndererek ayağa kalkmanızı hatırlatıyor.

Vertdesk V3, sesle aktif edilebilen ilk ayakta çalışma masası olduğunu iddia ediyor ve bu iddiasında da haklı gözüküyor. Daha önce benzer iddialarla ortaya çıkan ancak sipariş edilebilecek aşamaya gelemeyen ürünler bulunuyordu. Aşağıdaki videoda masayı ve nasıl kullanıldığını görebilirsiniz.

Kaynak : https://www.theverge.com/circuitbreaker/2019/8/26/20834265/voice-controlled-apple-siri-standing-desk-vertdesk-v3-assistant
20
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
3
2
0
0