Xiaomi, Kablosuz Masa Lambasını Duyurdu: İşte Özellikleri

21
1
1
0
0
Xiaomi, Hindistan piyasasına girişinin beşinci yılı sebebiyle yeni bir ürün duyurusu yaptı. Xiaomi'nin duyurduğu bu yeni ürün, şarj edilebilir bir masa lambası. Tek şarjla 5 gün kullanılabilen masa lambası, tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Hindistan piyasasına girişinin beşinci yılını kutlamaya hazırlanan Xiaomi, bu yıl dönümü nedeniyle yeni bir ürün tanıtımı yaptı. Xiaomi'nin duyurduğu bu yeni ürün, şarj edilebilir yapıya sahip olan bir masa lambası. 

Zarif bir tasarıma sahip olan bu lamba, özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Xiaomi'nin yeni masa lambası, tek şarjla 5 gün boyunca kullanılabiliyor ve farklı renk seçenekleriyle de  farklı zevklere sahip müşterilerine iyi bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

İşte Xiaomi'nin duyurduğu şarj edilebilir masa lambası:

xiaomi

Xiaomi Küresel Başkan Yardımcısı Manu Kumar Jain, bu masa lambasının duyurusunu Twitter üzerinden yaptı. Jain'in paylaştığı gönderide, masa lambasının detaylı özelliklerini gösteren bir video bulunuyor. İşte Jain'in o paylaşımı;

Ürün 18 Temmuz'da satışa sunulacak. Ürünün fiyatını da listelemenin başlamasıyla birlikte öğreneceğiz. Ayrıca ürünün hangi ülkelerde satışa sunulacağı da netlik kazanmış değil. Bunu da ilerleyen günlerde göreceğiz.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/others/news/mi-rechargeable-led-lamp-india-xiaomi-crowdfunding-july-18-price-features-2070342
21
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
1
1
0
0