Sevilen Bilim Kurgu Dizisi The Expanse, Amazon'dan 5. Sezon Onayını Aldı

21
3
0
0
0
İlk üç sezonuyla büyük beğeni toplayan efsaneleşmiş bilim kurgu dizisi The Expanse, 4. sezonunun ardından 5. sezon onayını da aldı. Yapım, Amazon Prime' da yayın hayatına devam edecek.

The Expanse, bilim kurgu severler için kaçırılmayacak uzay konulu bir dizi. 23 Kasım 2015'te ABD'li televizyon kanalı Syfy'de ilk kez yayınlanan dizi 3 sezon boyunca devam etmişti ve toplamda 36 bölüm yayınlanmıştı. Dizinin 3. sezonundan sonra, dizinin fanlarının kafasında yapımın devamı hakkında bazı endişeler oluşmuştu.

Bir aydan kısa bir süre sonra Ulusal Uzay Derneği’nin Los Angeles’taki Uluslararası Uzay Geliştirme Konferansı’nda, Amazon CEO’su Jeff Bezos, şirketinin seriyi koruyacağını ve Amazon sezonu olarak dördüncü bir sezon üreteceğini açıklamıştı.

The Expanse

James SA Corey'in sevilen romanlarına dayanan iddialı SyFy dizisi, üç sezon boyunca severlerini ekrana kitlemişti. Dizi, kaliteli ve nefes kesici sahneleriyle sürükleyici aksiyon, jeopolitik drama ve bağımlılık yaratan gerginliğin tam karışımına sahipti. Sek bir bilim kurgu dizisi olarak görülen The Expanse, IMDB’de de 8,4 gibi iddialı bir puana sahip.

Aralık ayında 4. sezonu yayınlanacak olan dizi için iyi haberler bu hafta da gelmeye devam ediyor, dizi bu hafta 5. sezon onayını da aldı. The Expanse, bugüne kadarki yapımcısı Naren Shankar ile muhtemelen gemiyi ilerletmeye devam edecek.

Amazon, bilim-kurgu konusunda yapımları destekleyen en büyük platform. Dev platform, Yüzüklerin Efendisi serisi ve Good Omens yapımlarının ardından The Expanse’e verdiği destekle de bunu gözler önüne serdi. Bu bağlamda bir bilim kurgu dizisi olan The Expanse, Amazon’dan daha iyi bir platformla anlaşamazdı.

Kaynak : https://arstechnica.com/gaming/2019/07/expanse-fans-no-need-to-worry-amazon-orders-season-5-of-its-new-sci-fi-show/
21
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
3
0
0
0