Sevilen Oyun Halo'nun Dizisinde Yer Alacak Oyuncular Belli Oldu

16
5
3
0
0
Xbox konsollarının en bilinen nişancı oyuncularından olan Halo, TV dizisine uyarlanıyor ve dizinin yayıncı kanalı Showtime, seride yer alacak olan oyuncuların bazılarını açıkladı. Oyunculardan üç tanesi, daha önce Halo serisinde hiç yer almamış karakterlere hayat verecek.

Mobil oyunların sinemaya ya da TV dizilerine uyarlandığı bir dönemden geçiyoruz ve böyle bir dönemde, Xbox’ın meşalesi hâline gelmiş popüler oyunu Halo’nun da bu kervana katılmaması mümkün değildi. Dexter, Penny Dreadful, Masters of Sex gibi dizilerin yayıncısı olan Showtime, Master Chief’i Pablo Schreiber’ın canlandırdığı Halo dizisine ev sahipliği yapacak. Dizi, prodüksiyon aşamasına hazırlanırken Showtime da oyuncu kadrosunu açıkladı.

Kanal, bugün yaptığı duyuruda Natascha McElhone, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Bentley Kalu, Natasha Culzac ve Kate Kennedy’nin Halo serisinin oyuncu kadrosunda yer alacağını açıkladı.

Halo

Californication ve Designated Survivor gibi dizilerdeki rolleriyle bilinen McElhone, dizide iki farklı rolü canlandıracak. Aktris, Spartan süper askerlerinin yaratıcısı olan Catherine Halsey’in yanı sıra insanlık tarihindeki en gelişmiş yapay zekâ olan Cortana’ya da can verecek.

Spider-Man: Homecoming ve Fargo’da yer almış olan Bokeem Woodbine, Soren-066 adındaki Spartan’lar ve eski dostu Master Chief ile ters düşmüş bir askeri canlandıracak. Popüler Hintli aktris Shabana Azmi, “Office of Naval Intelligens”ın başı olan Amiral Margaret Parangosky’ye hayat verecek.

Yukarıda ismini saydığımız diğer üç oyuncu ise Halo oyununda yer almamış yeni karakterleri canlandıracak. Bentley Kalu, sibernetik yoluyla artırılmış süper asker Spartan Vannak-134’ü; Natasha Culzac, profesyonel bir suikastçı olan Spartan Riz-028’i; Kate Kennedy ise süper asker olan Spartan Kai-125’i oynayacak.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/08/02/halo-tv-series-showtime-cast-bokeem-woodbine/
16
5
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
5
3
0
0