Sigma, Dünyanın En Küçük ve En Hafif Aynasız Fotoğraf Makinesini Duyurdu

11
7
2
1
1
Profesyonel fotoğraf makineleri ve ekipmanları üreten Sigma, dünyanın en küçük ve en hafif aynasız fotoğraf makinesini üretti. Sigma FP olarak adlandırılan bu model, eylül ayında piyasaya sürülecek.

Profesyonel fotoğraf makineleri üreten Sigma, dünyanın en küçük aynasız fotoğraf makinesini duyurdu. Duyurulan modele Sigma FP ismi verildi.

Dünyanın en küçük aynasız fotoğraf makinesi olmasının yanı sıra bu model, dünyanın en hafif aynasız fotoğraf makinesi ünvanına da sahip. Sigma'nın bu yeni modeli, fotoğrafçılık sektörüne yeni bir hava katacağa benziyor.

fotoğraf makinesi

Bu fotoğraf makinesinin özelliklerine biraz daha yakından bakacak olursak; Sigma FP, 24.6 milyon efektif piksel sayısı ve 35 milimetre tam boyutuyla dikkatleri üzerine çeken bir sensöre sahip. Değiştirilebilir lens seçeneğine sahip olan bu fotoğraf makinesi, pek çok aksesuar ve lens ile tam uyumlu olarak çalışabiliyor. ISO değerleri 100 ila 25600 arasında değişebilen Sigma FP, sadece 370 gram. Bu da Sigma FP'nin her zaman rahatça kullanılabilmesi anlamına geliyor.

Yeni modellerini bizzat duyuran şirketin CEO'su Kazuto Yamaki, bu fotoğraf makinesinin sahip olduğu özelliklerin, tüm fotoğrafçılar için fazlasıyla uygun olduğunu ve bu modelin sektöre yeni bir soluk getireceğini söyledi.

Tüm bu özellikleriyle birlikte duyurulan Sigma FP'nin fiyatı ise şimdilik açıklanmadı. Ürün eylül ayında piyasaya sürülecek.

Kaynak : https://www.canonwatch.com/industry-news-sigma-announced-worlds-smallest-full-frame-mirrorless-camera-the-sigma-fp/
11
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
11
7
2
1
1