Skype'ın Mobil Sürümlerine Ekran Paylaşım Özelliği Geldi

5
1
1
1
0
Microsoft tarafından geliştirilen görüntülü sohbet uygulaması Skype'a ekran paylaşım özelliği geldi. Getirilen bu özellikle birlikte Skype kullanıcıları, ekranlarını konuştukları kişilerle paylaşabilecekler.

15 yıl önce hayatımıza giren Skype'ı piyasaya süren Microsoft, görüntülü sohbet uygulaması için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Skype'ın masaüstü sürümü için getirilen güncelleştirme ile Skype'a ekran paylaşım özelliği gelmişti. Aradan geçen bir yılın ardından ekran paylaşım özelliği genişletildi ve artık Android ve iOS işletim sistemlerinde kullanılan Skype uygulaması da ekran paylaşım özelliğine kavuştu.

Getirilen ekran paylaşım özelliği sayesinde Skype kullanıcıları, ekranlarını Skype üzerinden paylaşabilecekler ve böylece gerektiği noktalarda kullanarak işlerini daha kolay bir şekilde halledebilecekler.

Skype'ın mobil sürümlerine getirilen yenilikler sadece ekran paylaşımı değil. Microsoft, Skype'ın genel görünümünde de bazı değişiklikler yaptı. Bu değişiklikler sayesinde kullanıcıların görüntülü sohbet sırasında ekranı daha verimli bir şekilde kullanmaları istenmiş olmalı ki örneğin hoparlör simgesi sağ üste alınmış. Yapılan açıklamalarda da zaten bu duruma vurgu yapılarak, Skype'ı hareket halinde kullanan kişilerin, yenilenen arayüzü kullanırken hiç zorlanmayacakları ifade edildi. 

Eğer sizler de Skype'ın son sürümünü deneyimlemek isteseniz, aşağıda bulunan sürümlerden sizin için uyumlu olan versiyonunu indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/283975/skype-screen-sharing-android-ios.html
5
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
1
1
0