Snapdragon 855+'lı Black Shark 2 Pro'nun Çıkış Tarihi Açıklandı

12
6
1
1
0
Black Shark 2'den sonra tekrar bir geliştirme yapmak isteyen Xiaomi, Black Shark 2 Pro'yu duyurmuştu. Oyun odaklı olan telefona oyun odaklı işlemci Snapdragon 855+'ı ekleyeceğini belirten firma, Çin'in sosyal medyası niteliğindeki blog Weibo'da cihazın çıkış tarihini duyurdu.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, oyunculara yönelik Black Shark 2'yi geçtiğimiz aylarda tanıtmış, oyunculara yeni bir oyun deneyimini mobil platformlarda sunmuştu. Çinli firma, şimdiyse bu deneyimi bir ileri seviyeye taşımak için Black Shark 2 Pro'yu geliştirdi.

Diğer markaların yaptığı gibi Xiaomi de kendi amiral gemilerini güncelleyerek satışa çıkarıyor. Oyunculara yönelik olan telefonunda tam da oyunculara yönelik bir geliştirme yapan Xiaomi, Snapdragon'un oyun ve VR için geliştirdiği Snapdragon 855+'ı kullanıyor.

xiaomi

Şu an için Black Shark 2 Pro'nun donanımına dair başka bir bilgi bulunmasa da Black Shark 2'nin özelliklerinden yola çıkarak ne gibi bir telefonla karşılaşacağımızı öngörebiliriz.

Bu yılın mart ayında ortaya çıkan Black Shark 2, 6,39 inçlik AMOLED TruView bir ekranda Full HD+ bir görüntüyü kullanıcılarına sunuyordu. 19,5:9 bir en/boy oranına sahip olan cihaz, göz koruma modu ve ekrana gömülü parmak izi okuyucuyu da barındırıyordu.

Çift kameralı olan cihaz f/1,7 diyafram açıklığına sahip 48 MP'lik bir ana kameranın yanı sıra 12 MP'lik 2x optik zoom yapabilen bir telefoto kamerayı da bünyesinde barındırıyordu. Ön tarafa baktığımızdaysa 20 MP çözünürlüğünde f/2,0 diyafram açıklığına sahip bir kamera bizleri karşılıyordu.

black shark 2 pro

Gelişmenin yaşanacağı asıl noktalara gelecek olursak Black Shark 2, Snapdragon'un o zamanki en son işlemcisi Snapdragon 855 ile çalışıyordu. Bunun yanı sıra işlemcinin sıcaklığını 14 dereceye kadar düşürebilen Liquid Cooling 3.0 teknolojisi de bulunuyordu. 12 GB RAM ve 256 GB dahili hafızaya kadar farklı bellek ve depolama seçeneklerini de kullanıcılarına sunan Black Shark 2, 4.000 mAh'lik bir bataryayı kullanıyordu.

Telefonda değişmesini beklediğimiz şeylere baktığımız zaman bunun en başında artık netleşen işlemci geliyor. Oyunlardaki performansı artıracak olan Snapdragon 855+, Black Shark 2 Pro'yu bir oyun canavarı haline getirecek. Bunun yanı sıra ekranda bir büyümeyi görmemiz de mümkün. Genellikle 'Pro' isimli cihazlarda standart modele göre daha büyük ekranlar görmeye alışık olduğumuz için Xiaomi'nin de benzer bir tercih yapması bir hayli olası.

snapdragon 855+

Xiaomi, fazlasıyla konuşulan ve konuşulmaya da devam edilecek cihazı Black Shark 2 Pro'nun çıkış tarihini Weibo aracılığıyla duyurdu. Bir tanıtım posteri paylaşarak kullanıcıların merakını gideren Xiaomi, Black Shark 2 isimli telefonunu 30 Temmuz tarihinde tanıtacak.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/07/19/black-shark-2-pro-with-sd-855-launches-on-july-30-teaser-out/
12
6
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
6
1
1
0