Yeni Sonic Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu! Peki Jim Carrey Yeni Filmde Olacak mı?

48
9
5
4
4
İkinci filmiyle önemli derecede başarı elde eden Sonic serisinin beklenen üçüncü filminin vizyon tarihi bugün açıklandı. Öte yandan yeni filmde Jim Carrey'nin olup olmayacağı halen bilinmiyor.

2020 yılında yayımlanan, ilk başta baş kahramanın tasarımıyla internette dalga konusu olan Sonic serisi, son olarak Nisan 2022’de ikinci kez beyaz perdeyle buluşmuştu. İzleyenler tarafından her iki filmiyle de ortalama bir puan toplayan serinin, üçüncü filmi de geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Bugünse yeni filmin vizyon tarihi açıklandı.

Sonic the Hedgehog’un resmi Twitter hesabından paylaşılan duyuruda üçüncü filmin 20 Aralık 2024 tarihinde vizyona gireceği açıklandı. Öte yandan film hakkında bilinmeyen pek çok nokta ne yazık ki bilinmezliğini korudu. Bu noktalardan birisi ise ünlü komedyen Jim Carrey’nin yeni filmde de olup olmayacağı sorusuydu.

Filmin oyuncu kadrosu ve arkasındaki ekip açıklanmadı:

sonic

Filmin yapım şirketi Paramount Pictures, oyuncu kadrosu ve filmin arkasındaki ekip hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı. Son iki film Pat Casey ve Josh Miller tarafından yazılmış ve Jeff Fowler tarafından yönetilmişken oyuncu kadrosunda Idris Elba, James Marsden ve Colleen O’Shaughnessey gibi isimlere yer verdi.

Jim Carrey’nin emekli olup olmadığı bilinmiyor:

jim carrey

Sonic filmlerinde Doctor Robotnik’i canlandıran Jim Carrey, daha önce yaptığı açıklamada Sonic 2’nin ardından oyunculuktan emekli olmayı ciddi bir şekilde düşündüğünü paylaşmıştı. Carrey, şu ana kadar bu konuda herhangi bir açıklama paylaşmadı. Öte yandan serinin arkasındaki isimler, Jim Carrey’nin her zaman Sonic ailesinden biri olacağını söylemiş ve ‘istediği sürece’ seride yer alacağını paylaşmıştı.

Kaynak : https://www.polygon.com/23297955/sonic-the-hedgehog-3-movie-release-date-jim-carrey
48
9
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
48
9
5
4
4