Sonic’in Vizyon Tarihi Muhtemelen Bir Kez Daha Ertelenecek

13
6
2
0
0
Kulislerde dolaşan haberlere göre, Sonic the Hedgehog filmi bir kez daha ertelenecek. Bu gecikmenin sebebi olarak ise Sonic’in yeniden yapılan CGI’ının yetişmemesi gösteriliyor.

Normal şartlar altında 8 Kasım 2019’da gösterime girmesi gereken Sonic, the Hedgehog, ilk fragmanının aldığı sert tepkilerin ardından ertelenmişti. Filmin yönetmeni Jeff Fowler, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada başrol karakterinin yeniden tasarlanacağını açıklamıştı. 

İlk olarak Sonic filmi, 14 Şubat 2020’a kadar ertelenmişti. Görünüşe göre film, bu tarihe de yetişmeyecek.

Sonic The Hedgehog resmi Twitter hesabında yer alan açıklamada, filmin 2020 Mart’ında sinemalarda olacağı belirtiliyor. 

sonic

Resmi olarak bir açıklama yapılmamış olması bu noktada insanların kafasının karışmasına neden oluyor. Bu durumun iki muhtemel sebebi olabilir. Bunlardan ilki, gerçekten de sosyal medya ekibinin bir yanlışlık yapmış olması ihtimali. Diğer alternatif ise stüdyonun ikinci defa erteleme duyurusu yaparak başarısız görünmemesi için sosyal medya ekibinin kendini ateşe atması olarak gözüküyor. 

Yapımın çıkış tarihinin tekrar gecikmiş olması çok da şaşırtıcı olmaz. Haliyle şimdi karakteri daha iyi noktaya getirmek isteyen SEGA ve Paramount, kendilerine biraz daha alan yaratmak istemiş olabilirler. 

vizyon tarihi

Son alternatif de, yapımcıların sevgililer günü döneminde yeterince salon veya seyirci bulamamaktan kaçınmış olması olabilir. 

Yeni Sonic tasarımının nasıl olacağına dair bir görüntü paylaşılmamış olsa da, filmin yapımcısı Tim Miller yeni tasarımı gördüğünü ve kesinlikle seyircilerin memnun kalacağını söylüyor. 

Paramount’un konuya açıklık getirmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/gaming/the-sonic-movie-has-been-delayed-yet-again-apparently/
13
6
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
6
2
0
0