Spotify, 'Haftalık Keşif' Listesinin Sponsorluk Özelliğini Türkiye'ye de Getirdi

39
4
3
0
0
Spotify, kullanıcıların sıklıkla dinledikleri Haftalık Keşif isimli çalma listesine yeni bir sponsorluk özelliği getirdiğini açıkladı. Bir süre önce çeşitli ülkelerde kullanılabilen bu özellik, artık Türkiye'de de kullanılıyor. Bu sayede ülkemizdeki reklamverenler, seslerini Spotify aracılığıyla da duyurma imkanı yakalamış olacaklar.

Son yılların en popüler çevrimiçi müzik platformu olarak karşımıza çıkan Spotify, kullanıcılara sunduğu yeniliklerle ilgiyi daima yüksek tutmaya çalışıyor. Bu bağlamda platformun en popüler özelliklerinden bir tanesi "Haftalık Keşif" olarak isimlendirilen çalma listesi. Kullanıcıların zevklerine göre oluşturulan bu liste, yeni müziklerin keşfedilmesini sağlıyor. Şirket şimdi, bu çalma listesi için yeni bir sponsorluk özelliğini kullanıcıların hizmetine sundu.

Spotify, bir süre önce çeşitli bölgelerdeki Spotify kullanıcılarına zaten bu sponsorluk özelliğini sunmuştu. Bu özellik kapsamında reklamverenler, Spotify Free deneyimi yaşayan milyonlarca tüketiciye sesini duyurma imkanı yakalamıştı. İşte bu özellik artık Türkiye'de de kullanılabiliyor. Ülkemizdeki reklamverenler, Haftalık Keşif listesine sponsor olarak seslerini ülkemizdeki tüketicilere de ulaştırma imkanı yakalamış olacaklar.

Spotify

Spotify'ın Haftalık Keşif listesi, hiç de azımsanamayacak derecede takip ediliyor

Spotify'ın geçtiğimiz dönemlerde yayınladığı verilere göre kullanıcılar, Haftalık Keşif listesine son derece ilgi gösteriyorlar. 15 Temmuz 2019 ile 25 Haziran 2020 tarihleri aralığını kapsayan verilerde, kullanıcılara sunulan listelerin toplamda 2,3 milyar saat dinlendiği ifade ediliyor. Bu istatistiğin reklamverenlerin iştahını kabartacağı sugötürmez bir gerçek.

Haftalık Keşif çalma listesi için oluşturulan sponsorluk özelliğinin reklamverenlerle kullanıcıları bir araya getireceğini ifade eden Spotify yöneticisi Rak Patel, reklam verecek kitlelerin oluşturacağı mesajların ses, video ya da görsel gibi farklı şekillerde kullanıcılara ulaştırılacağını söylüyor. Bu sayede reklamverenler, kullanıcılara diledikleri gibi ulaşma imkanı yakalamış olacaklar.

39
4
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
39
4
3
0
0