Spotify'ın 'Aile için Premium' Hizmetine Kontrolü Artıran Yenilikler Geliyor

8
4
1
0
0
Spotify, "Aile için Premium" hesap sahiplerine kullanıcı deneyimini iyileştiren bazı özellikler sunmaya hazırlanıyor. Yeni özelliklerin kullanıma sunulmasıyla birlikte hesap sahipleri aile üyelerinin hesapları üzerinde daha fazla yetki sahibi olabilecekler.

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik platformu Spotify, birden çok kullanıcılı "Aile" hesapları için yeni özellikler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Platformun duyurduğu yeni özellikler, aile hesabı olan kullanıcılara daha geniş yetkiler veriyor.

Spotify'ın duyurduğu bu özellikler önümüzdeki aylarda hizmete sunulacak ve kullanıcılar, yeni özellikleri kullanmaya başlayabilecekler. Dilerseniz lafı uzatmadan Spotify'ın duyurduğu yeni özelliklere yakından bakalım.

spotify

Spotify'ın üzerinde çalıştığı yeni özelliklerden belki de en önemlisi, kullanıcıların hesap yönetimiyle ilgili. Bu özellikle birlikte kullanıcılar, 16 yaşından küçük çocuklar için oluşturulan hesaplarda özel filtrelemeler uygulayabilecekler. Böylelikle kullanıcılar, çocuklarının tüm müziklere erişmesinin önüne geçebilecekler. 

Spotify'ın duyurduğu yeni bir özellikse "Family Mix". Family Mix özelliği sayesinde Spotify, tüm aile üyelerinin sevdiği parçalardan oluşan bir çalma listesi oluşturacak ve bu çalma listesi düzenli olarak güncelleyecek. Üstelik bu çalma listesinin oluşturulmasında bazı aile üyeleri devre dışı bırakılabilecek. Bu sayede aileler, dinledikleri şarkı türünü sevmedikleri bir aile üyesini bu çalma listesinden uzak tutabilecekler.

Spotify'ın çalıştığı özelliklerden bir diğeriyse "Family Hub". Bu özellikle kullanıcılar faturalarını, aile üyesi ayarlarını ve diğer tüm hesap detaylarını tek bir başlık altında yönetebilecekler. 

Platformun aileler için sunduğu "Aile için Premium" hesap planı, 6 aile üyesi tarafından kullanılabiliyor ve Spotify bu özellik için müşterilerinden aylık, 20.99 TL talep ediyor. Eğer Spotify'ın Aile için Premium üyeliğiyle ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz veya üyelik satın almak isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://mspoweruser.com/spotifys-family-premium-gets-better-family-oriented-features/
8
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
4
1
0
0