Spotify'ın Mac ve Windows Uygulamalarına Chromecast Desteği Geldi

8
6
4
1
0
Spotify nihayet Windows ve Mac uygulamalarına Chromecast desteği getirdi. Böylece artık mobil uygulamalar dışında masaüstü uygulamasında da Chromecast'e bağlı cihazlarda müzik oynatabileceksiniz.

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik servisi konumunda bulunan Spotify, Mac ve Windows sürümlerine nihayet Chromecast desteği getirdi. Böylece artık Mac ve Windows bilgisayarlarınızda Spotify üzerinden Chromecast oturumu açıp mobil cihazınızı yanınızda taşımanıza gerek kalmadan müziğin hangi cihazda çalacağını masaüstünden kontrol edebileceksiniz.

iOS ve Android kullanıcıları uzun zamandır mobil uygulama üzerinden Spotify Connect aracılığı ile müziği farklı cihazlarda kontrol edebiliyorlardı. Yeni Chromecast desteği ise bunun masaüstü uygulamasında da yapılabilmesini mümkün kılıyor. Masaüstü uygulamasının 1.1.38 sürümüyle birlikte gelen özellik, ‘mevcut cihazlar’ menüsünden kullanılabiliyor.

Spotify'ın yeni Chromecast özelliği böyle görünüyor

spotify

Spotify’ın hem masaüstü uygulamasında hem de web oynatıcısında kullanılabilen özellik, Spotify kullanıcılarının Chromecast’e bağlı tüm cihazları oturdukları yerden görmelerini ve bu cihazlarda çalan müziği kolaylıkla kontrol edebilmelerini mümkün kılıyor. Elbetteki yeni özelliği kullanabilmek için öncelikle masaüstü uygulamanızı en güncel sürüme yükseltmeniz gerekiyor.

8
6
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
6
4
1
0