Spotify Türkiye Artık Instagram'da: İşte Yapılan İlk Paylaşımlar

117
13
6
4
4
Spotify Türkiye, kullanıcılarla daha içli dışlı olabilmek için Instagram hesabı açtı. Geçtiğimiz saatlerde ilk paylaşımların yapıldığı hesaptan, platformdaki yeniliklerin yanı sıra müzik trendleri ve tavsiye parça paylaşımları yapılacak.

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik platformu Spotify, Türkiye'de yeni bir adım attı. Şirket, ülkemizdeki kullanıcıların takip etmekten hoşlanacakları resmi bir Instagram hesabı açtı. Açılan hesap, Spotify aboneleri ile platformun birbirine yakınlaşmasını sağlayacak.

Yapılan açıklamalara göre, Spotify Türkiye'nin Instagram hesabı, oldukça aktif şekilde kullanılacak. Yetkililer, Instagram hesabı üzerinden Spotify'ın yeni özelliklerinin, duyuruların ve kampanyaların paylaşılacağını söylüyorlar. Ayrıca müzik trendleri, müzik ve podcast tavsiyeleri ile sanatçıların paylaşımları da Spotify'ın Instagram hesabından paylaşılacak.

Spotify Türkiye, ilk Instagram paylaşımlarını yaptı bile

Spotify Türkiye Instagram hesabı

"Spotify Türkiye" olarak açılan Instagram hesabından da ilk paylaşımlar yapılmış durumda. Bundan sonra Instagram'da olduklarını duyuran ekip, kullanıcıları "Selam" yazan bir gönderi grubuyla selamladılar. Gönderi sayısının ilerleyen süreçte kat be kat artacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Spotify Türkiye'nin resmi Instagram hesabı, an itibarıyla 676 kişi tarafından takip ediliyor. Platformsa hem Türkiye'nin hem de dünyanın en popüler sanatçılarından bazılarını takip ediyor. Eğer sizler de Spotify Türkiye'nin Instagram hesabını takip edip, gelişmelerden haberdar olmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanarak profil sayfasına ulaşabilirsiniz.

117
13
6
4
4
Emoji İle Tepki Ver
117
13
6
4
4