Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi Filminin Final Fragmanı Yayınlandı

22
5
5
3
2
Star Wars destanının heyecanla beklenen dokuzuncu filmi Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi, final fragmanı ile karşımıza çıktı. Efsanevi evrende bir perdeyi daha kapatacağımız film, serinin ikonik karakterlerinden bazılarının dönüşüne sahne olacak.

J. J. Abrams tarafından yönetilen Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi filminin son fragmanı, pazartesi gecesi New England Patriots ile New York Jets arasında oynanan Amerikan futbolu mücadelesinin devre arasında izleyicilere sunuldu. 

Star Wars devam üçlemesinin üçüncü ve genelde serinin dokuzuncu filmi olan Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi, bizleri bir kez daha “çok çok uzak bir galakside” destansı bir maceraya çıkaracak.

skywalker

Serinin yeni halkası, Star Wars evreninin ikonik karakterlerinden Luke Skywalker, Prenses Leia ve İmparator Palpatine’nin geri dönüşlerine sahne olacak. Bilenler olacaktır; Star Wars’ın karanlık tarafını temsil eden Sith Lordu İmparator Palpatine’nin Darth Vader tarafından yok edildiğini sanıyorduk. Hatta bu nedenle Ian McDiarmid’in canlandırdığı ünlü karakterin seriye dönüşü, bazı Star Wars hayranları tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Senaryosunu J. J. Abrams ve Chris Terrio’nun kaleme aldığı Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi, Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Ian McDiarmid ve Kelly Marie Tran gibi pek çok ünlü ismi bir araya getiriyor. 

İkonik serinin dokuzuncu halkası Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi, 20 Aralık’ta izleyicilerle buluşacak. Filmin vizyonda nasıl bir başarı göstereceği ise şu an için merak konusu.

Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi filmi için yayınlanan final fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://variety.com/2019/film/news/star-wars-the-rise-of-skywalker-adam-driver-daisy-ridley-1203376764/
22
5
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
22
5
5
3
2