11
8
6
1
1

Hepimiz oyun oynamayı çok seviyoruz. Hepimiz gelen en yeni oyunları büyük bir heyecanla takip ediyoruz; unutamadığımız efsane oyunlara geri dönüp en baştan başlıyoruz. Fakat maalesef her oyun severin gözlerini dolduran bir şey var; oyun fiyatları. Özellikle yeni gelen oyunların can sıkan fiyatları bizi beklemeye ve hatta ücretsiz oyun kovalamaya itiyor.

Peki elinizde 5.000 TL'niz olsa ve Steam kütüphanenize istediğiniz oyunu ekleme şansınız olsa ne yapardınız? Biz de son videomuzda iki Steam hesabında 5.000 TL değerinde oyun satın alarak kütüphaneye ekledik. Tabii ki bunu yaparken oyun seçimi konusunda hem sizlerin hem de çalışma arkadaşlarımızın fikrini aldık. Bir de ülkemizde oyun deyince aklımıza gelen ilk YouTuberlardan olan Enis Kirazoğlu’na danıştık.

Seçtiğimiz oyunlardan oluşan Steam hesaplarını size hediye ediyoruz:

Battlefield 2042, Cyberpunk 2077, GTA 5, CS:GO, Rainbow Six Siege, Days Gone Metro serisi, FIFA 21, Dying Light 2, Hades gibi popüler oyunların tamamının yer aldığı Steam hesaplarında aynı zamanda dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir bakiye de bıraktık. Dijipin platformu üzerinden satın aldığımız Steam kodları ile gerçekleştirdiğimiz alışveriş sonrası hesapların kütüphaneleri her oyun severin hayal ettiği bir Steam kütüphanesine dönüştü.

Steam hesaplarını kazanma şansı yakalamak için yapmanız gerekenleri öğrenmek ve hesaplarda yer alan bütün oyunlara göz atmak için videomuzu izlemeyi unutmayın. Videoya göz attıktan sonra Lütfi'nin ve Ozancan'ın Steam kütüphanelerinden hangisinin favoriniz olduğunu bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz. Şimdiden keyifli oyunlar.

11
8
6
1
1
Emoji İle Tepki Ver
11
8
6
1
1