Steam Oyunu Dreadnought'un 59 TL'lik DLC Paketi, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

15
5
2
2
2
Oyun dağıtım platformu Steam üzerinde gerçekleşen fırsatlarda bugün Dreadnought ile karşınızdayız.

2017 yılında yayınlanan ve çok kısa sürede büyük bir oyuncu kitlesine ulaşan uçuş simülatörü Dreadnought'ta kendinizi fazlasıyla içine sürükleyen bir savaş ortamının içerisinde buluyorsunuz. Bu savaşın uzayda gerçekleşmesi ise oyun deneyimini bir üst düzeye taşıyor. Bu yazımızda sizlere Dreadnought'un sınırlı sayıda dağıtılan özel ek içerik paketini nasıl edinebileceğinizi anlatacağız.

Dreadnought - Sinley Bay´s Elite Pack nasıl edinilir?

  • İlk adım olarak buradan DLC'nin dağıtıldığı internet sitesine gidin.

  • Alienware Arena hesabınız varsa giriş yapın, yok ise sağ üstten kendinize yeni bir hesap oluşturun. Hesabınızı etkinleştirip giriş yaptıktan sonra ilk adımdaki bağlantıya yönelin.

  • Açılan sayfada çıkan Steam ürün anahtarını kopyalayın.

  • Steam'de öncelikle tamamen ücretsiz olan Dreadnought'un sayfasına gidin ve oyunu kütüphanenize ekleyin.

  • Steam'de Kütüphane sekmesine geçiş yapın. Sol altta bulunan "Oyun Ekle" butonuna tıklayın ve kopyalamış olduğunuz ürün anahtarını buraya girin.

59 TL değerindeki DLC ek içerik paketini edinmek için yapmanız gereken her şey bu kadar. Son adımı da gerçekleştirdikten sonra boyutu yaklaşık 23 GB olan Dreadnought'ı indirebilir ve aksiyonun keyfine varabilirsiniz. Steam'deki ücretsiz fırsatlardan yararlanmak için bizi takipte kalın.

15
5
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
15
5
2
2
2