Normal Fiyatı 115 TL Olan Oyun Üçlemesi 'Shadowrun Triology' GOG'da Ücretsiz Oldu

272
147
49
20
16
GOG, Shadowrun Triology isimli oyun üçlemesini kısa süreliğine ücretsiz hale getirdi. İlk oyunu 2013 yılında çıkan seri, oyunculara tek oyunculu bir RPG deneyimi sunuyor. Oyun üçlemesinin Steam'deki normal fiyatının 115 TL oluşu, kampanyayı cazip hale getiriyor.

Gerçekleştirdiği ücretsiz oyun kampanyaları ile zaman zaman haberlerimize konu olan GOG, yeni bir ücretsiz oyun kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kez Steam'de 115 TL'ye satın alabileceğiniz Shadowrun Triology isimli ücretsiz hale getiren platform, oyuncuların ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Bu arada, bu üçlemenin Steam'de de indirime girdiğini ve kısa süreliğine 30 TL karşılığında satın alınabildiğini belirtelim.

Shadowrun Returns isimli oyun serisinin üçlemesi olarak karşımıza çıkan paket, oyunculara gerçekten de ilginç bir deneyim sunuyor. Tek oyunculu bir yapıya sahip olsa da sürükleyici yapısı ve oluşturulan kurgusal hayat, bu oyuna saatlerinizi harcamanıza yol açabilir. Özellikle de RPG ve macera türü oyunları beğeniyorsanız, bu üçlemeye şans vermeniz iyi olacaktır.

Shadowrun Returns

2013 yılında yayınlanan ve yayınlandığı yıllarda pek çok oyuncunun favorisi haline gelen Shadowrun Returns üçlemesi, sistem gereksinimleri açısından neredeyse her oyunseverin bilgisayarında çalışabilecek türden bir yapım. Bu bağlamda 2 GB RAM ile orta halli bir işlemci ve yine orta halli bir ekran kartı, oyunu rahatlıkla oynamanızı sağlayacak. 

Bu arada, Shadowrun Triology paketinde Shadowrun Returns'e ek olarak Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut ile Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition isimli oyunlar da yer alıyor. Oyunların birbirlerinin devamı niteliğinde ve benzer ögelerle bezenmiş oluşu, serinin tüm oyunlarına hızlıca adapte olmanızı sağlayacak.

Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition

Shadowrun Triology’ye ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler

  • GOG.com'a gidin ve kendinize bir hesap oluşturun. Hesabınız varsa giriş yapın.
  • Açılan sayfanın ortalarında yer alan Shadowrun Triology'nin üzerine gelerek 'Yes, and Claim the game' butonuna tıklayın.
  • Oyun doğrudan GOG kütüphanenize eklenecektir.
272
147
49
20
16
Emoji İle Tepki Ver
272
147
49
20
16