Supreme, Markası Hariç Hiçbir Özelliği Olmayan Bir Telefon Duyurdu

183
27
9
7
7
Hypebeast markası olarak bilinen Supreme, yeni bir telefon çıkarmak için hazırlanıyor. Şu an için fiyatı hakkında bir açıklama yapılmayan telefonun satışa çıktığı an tükenmesi bekleniyor.

Yurt dışında gerçekleşen 'Hypebeast' isimli trendi duymadıysanız hiçbir şey kaybetmiş sayılmazsınız ancak haberin bağlamı için bu kavramı açıklamakta fayda var. 'Hypebeast' isimli kavram, sözlük anlamıyla "Moda trendlerini yakından takip eden ve marka giyen, genellikle erkek kişiler" olarak tanımlanabilecek olsa da bu tanımın yetersiz olduğunu söyleyebiliriz.

Tam olarak açıklamak gerekirse 'Hypebeast' için popüler olan bir şeyi (genellikle pahalı olan bir şeyi) yalnızca birilerinin "Baksana, onda şu marka şu var" demeleri amacıyla satın alan kişiler için kullanılan terim olarak özetleyebiliriz. Bu markalardan en bilineniyse 'Supreme' olarak karşımıza çıkıyor.

supreme

Bu haberi yazarken abarttığımızı düşünmemeniz için belirli örnekleri vermekte yarar var. Ebay'e girip Supreme yazdığınız zaman 400 dolara (yaklaşık 2.255 TL) bir levye bulabilirsiniz. Hoşunuza gitmedi mi? 500 dolardan (yaklaşık 2.820 TL) başlayan fiyatlarla Supreme nunçaku almanız da mümkün. Bu da sizlik değil gibi… O zaman 30 dolar (170 TL) gibi küçük bir fiyat karşılığında üzerinde Supreme yazan (Birazdan okuyacağınız şey yanlışlıkla yazılmadı. Gerçekten 'TUĞLA' yazmak istedik.) bir tuğlayı satın alabilirsiniz.

pahalı

Bu ürünleri bir kenara bırakıp günlük hayatınızda gerçekten kullanabileceğiniz bir ürüne dönecek olursak Supreme, yeni bir telefon çıkartmaya hazırlanıyor. 3G bağlantıya sahip olan telefon, 2,4 inçlik bir ekran ve 128 MB değerinde devasa (!) bir dahili depolamayı da beraberinde getiriyor. Tabii ki her şey bununla sınırlı değil. Supreme, hafıza konusunda herhangi bir sorun yaşamamanız için 16 GB'lık bir hafıza kartını da telefonla birlikte göndereceğini açıkladı.

Telefonun içerisinde dahili bir kamera olduğunu belirten ve bu özellikle tam anlamıyla gurur duyan Supreme, telefonun fiyatı hakkında bir açıklamada bulunmadı. Bu noktada biz yorumsuz kalarak fiyat tahminlerini sizlere bırakıyoruz. 30 dolara tuğla satan bir firmanın telefonunun ne kadara çıkacağını düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak : https://www.theverge.com/tldr/2019/8/19/20811879/supreme-phone-blu-3g-burner-feature-logo-specs-price-release
183
27
9
7
7
Emoji İle Tepki Ver
183
27
9
7
7