Tam 14 Yıldır Beklenen Oyun Psychonauts 2’nin Çıkış Tarihi Ertelendi

20
5
1
0
0
Birçok kişi tarafından sevilen platform oyunu Psychonauts’ın devam oyunu Psychonauts 2’nin çıkış tarihiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Oyunun geliştiricisi Double Fine, oyunun çıkış tarihinin ertelendiğini söyledi ancak neden olduğuna dair bir bilgi vermedi.

Psychonauts 2 oyununun yapımcısı Double Fine, şu ana kadar oldukça dolu bir yaz geçiriyor. Özellikle E3 2019’da Xbox Games Studios tarafından satın alındığının açıklanması çok ilgi çekmişti. Aynı zamanda Psychonauts 2’nin geliştirme süreci de devam ediyor fakat bugün oyunun çıkışıyla ilgili üzücü bir bilgi verildi.

Double Fine’ın verdiği bilgilere göre oyunun çıkış tarihi 2020 yılına ertelendi. Oysa oyunun bu senenin sonlarına doğru çıkması bekleniyordu. Uzunca bir süredir Psychonauts 2'yi bekleyen hayranların biraz daha beklemesi gerekecek. İlk Psychonauts oyununun 14 yıl önce, yani 2005 yılında, piyasaya sürüldüğünü göz önünde bulundurursak birkaç ay daha beklemek, muhtemelen serinin hayranlarını çok zorlamayacaktır.

Psychonauts 2 oynanış

Double Fine, gecikme haberini 2016 yılında Psychonauts 2 için Fig üzerinden başlattığı destek kampanyasının sayfasında paylaştı. Double Fine’ın 3,3 milyon dolar hedefiyle başlattığı kampanya 3,8 milyon dolara ulaşarak hedefinin üstüne çıkmıştı.

Bu arada Double Fine’ın Xbox Game Studios tarafından satın alınması sonucu oyunun çıkış yapacağı platformlarda bir değişiklik olmayacak. Oyun, çıkışını PlayStation 4, Xbox One, PC, Linux ve MacOS platformlarına yapacak. Double Fine, Fig üzerinden yaptığı açıklamada bu noktaya özellikle dikkat çekti.

Psychonauts 2 için elimizde hâlâ net bir çıkış tarihi yok. Bununla birlikte yapımcı firma da oyunun çıkış tarihinin gecikmesiyle ilgili henüz bir gerekçe göstermedi. Bu yılın sonlarına doğru konuyla ilgili daha detaylı bir açıklama yapılması bekleniyor.

Kaynak : https://www.slashgear.com/psychonauts-2-hit-with-delay-now-targeting-2020-11583639/
20
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
5
1
0
0